Libnet.ro
UNICEF

19:00

Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

B1 B1,
Asta e prea de tot... Adrian Minune, la Vocea Romaniei: Informatia a fost confirmata oficial de Pro TV...

Karmen Simionescu va fi una dintre aparitiile inedite care vor pasi pe scena show-ului Vocea Romaniei. Sezonul 9 al concursuluiVocea Romaniade pe PRO TV a venit cu. continuă pe B1

Gafa lui Horia Brenciu, in direct, la Vocea Romaniei. Reactia lui Pavel Bartos i-a facut pe toti sa rada

Horia Brenciu a facut si de data asta publicul de la Vocea Romaniei sa rada. De data aceasta nu din cauza unei glume, ci din cauza unei gafe. Ce s-a intamplat la momentul lui Bogdan Dumitras si cum a subliniat moderatorul emisiunii cuvintele gresite de jurat? Horia Brenciu, gafa in direct, la Vocea Romaniei Prezentatorul .

S-A TERMINAT: Din aceasta seara, JURATII de la Vocea Romaniei NU mai pot face asta! Ce se intampla cu emisiunea

La Vocea Romaniei de astazi, 6 decembrie, de la ora 20:30, fiecare antrenor isi va prezenta cei trei concurenti pe care i-a ales pana in aceasta etapa a competitiei, iar publicul isi va vota favoritii. De.

Bomba a explodat! EL A CASTIGAT Vocea Romaniei! Tocmai si-a vopsit parul blond! Fanii au fost realmente uimiti

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei in 2014, iar acum castiga bani din muzica! INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELATIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE iNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 6 decembrie

Daca e vineri, e Vocea, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartos, iar indragitul actor si prezentator are mare dreptate, pentru ca Pro TV difuzeaza si de aceasta data o noua editie de senzatie a emisiuniiVocea Romaniei. Concurentii sunt tot mai putini, iar batalia devine tot mai crancena, pe masura ce ne apropiem .

Irina Rimes, duet cu Adrian Minune. Artista s-a umplut de bani. Imaginile pe care Tudor Chirila nu ar vrea sa le vada

Irina Rimes si Adrian Minune, intr-o ipostaza asa cum nimeni nu si-ar fi imaginat! Cunoscutii artisti de la noi au cantat impreuna o melodie celebra. La final, manelistul a avut in palmares si un duet cu renumita cantareata de peste Prut, iar Rimes a plecat plina de bani. Irina Rimes, duet cu Adrian Minune! Irina .

Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din echipa lui

Horia Brenciu a anuntat ce se va intampla in editia care urmeaza sa fie difuzata pe 6 decembrie 2019, din Vocea Romaniei. Show-ul muzical de la PRO TV, din aceasta vineri, va reuni momente unice, care vor fi pe placul telespectatorilor. Anuntul lui Horia Brenciu, inainte de Vocea Romaniei. Cine va canta, vineri seara, din .

Cand se termina Vocea Romaniei. Data exacta cand va fi difuzata marea finala de la PRO TV

Unul din cele populare show-uri de televiziune, difuzat de Pro TV, Vocea Romaniei a ajuns pe ultima suta de metri. in aceasta seara,incepand cu ora 20:00, vom avea parte de primul LIVE din cele trei pregatite de producatori. Cand se termina Vocea Romaniei Conform unui comunicat primit la redactie, incepand de astazi vom avea parte .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Cat de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley. Juratul Vocea Romaniei a recunoscut in direct

Semifinalele nu i-au imbunat deloc pe juratii de la Vocea Romaniei. Acestia au continuat sa-si atinga orgoliile prin diverse afirmatii piperate. Cum l-a atacat Irina Rimes pe Smiley, dupa un simplu dialog cu Pavel Bartos. Cat de des merge Irina la renumitul studio al pitesteanului? Cat de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley .

Cum poti vota concurentul preferat in editiile LIVE de la Vocea Romaniei. Care este numarul pentru SMS

Vocea Romaniei a ajuns la punctul culminant! Concurentii care au trecut mai departe de auditii si de duelurile aprige intre ei au ajuns acum la mana publicului. Cum iti poti vota concurentul si sa-l aduci mai aproape de visul sau de a castiga titulatura de voce a Romaniei? Cum iti poti vota favoritul de la .

ştiri din Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )