Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu se va chinui in India pentru 90.000 de euro?

ADPM ADPM,
Bianca Dragusanu se va chinui in India pentru 90.000 de euro?

9 perechi de vedete vor pleca in India si Sri Lanka in aceasta toamna pentru a filma sezonul doi al reality show-ului Asia Express, redenumit acum India Express, de la Antena 1. Printre ele, se pare, va fi si Bianca Dragusanu. Iata ce se zvoneste. continuă pe ADPM

Cutremur MONDEN! Macel pentru BIANCA DRAGUSANU! S-au batut pe viata si pe moarte! VICTOR SLAV e in stare de soc

Bianca Dragusanu va aparea din nou pe mici le ecrane. De data aceasta nu in calitate de prezentatoare, cdi in postura de concurent. Bianca Dragusanu a semnat cu Antena 1 si va participa la o noua editie a.

BOMBA in televiziune! BIANCA DRAGUSANU da de pamant cu ANDA ADAM! Victor Slav este in stare de soc: E bataie ca in filme

Surpriza in showbiz! Bianca Dragusanu va aparea din nou pe mici le ecrane. De data aceasta vedeta se intoarce in televiziune nu in calitate de prezentatoare, ci in postura de concurent. Bianca Dragusanu a.

Da, e impacarea anului!? Fanii sunt uluiti: Bianca Dragusanu si Victor Slav...

Au fost impreuna la ziua fiicei lor, iar acum Bianca Dragusanu i-a facut o declaratie de zile mari lui Victor Slav. Fanii s-au gandit imediat la o impacare! Bianca Dragusanu a publicat pe contul ei de Ins.

SOC pentru BIANCA DRAGUSANU: A iNCERCAT SA SE SINUCIDA cu un pumn de pastile! Nu a mai suportat despartirea

Celebrul prezentator tv Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu, nu a avut o copilarie fericita. Momentele tensionate si certurile dintre parinti l-au impins catre un gest necugetat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )