Libnet.ro
UNICEF

01:05

CATALIN BOTEZATU e terminat! APARITIE de cosmar DUPA INTERVENTIA CHIRURGICALA! M-AM SATURAT

B1 B1,
CATALIN BOTEZATU e terminat! APARITIE de cosmar DUPA INTERVENTIA CHIRURGICALA! M-AM SATURAT

Catalin Botezatu a aparut in emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre problemele sale de sanatate. continuă pe B1

Catalin Botezatu, prima aparitie publica dupa ce s-a operat. Teo Trandafir aproape sa nu-l recunoasca

Catalin Botezatu a avut prima aparitie publica dupa interventia chirurgicala suferita in Turcia. Designerul a mers, insotit de Raluca Badulescu, la emisiunea prezentata de Teo Trandafir la Kanal D. Vedeta a anuntat ca se simte mai bine dupa operatie si a precizat ca nu a renuntat la moda, asa cum s-a sustinut in spatiul public .

Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda. Mi-am facut deja testamentul. Mi-e draga mie!

Catalin Botezatu s-a lovit in ultima perioada de multe probleme de sanatate, astfel ca, pentru a fi sigur, in caz de orice, ca averea agonisita din moda ajunge pe mainile cui trebuie, designerul si-a facut testamentul. Cui va lasa tot ce are? Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda Catalin Botezatu a .

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in.

Cati iubiti a avut Bianca Dragusanu. Ce spune despre Catalin Botezatu: Am iubit doar 3 barbati!

Bianca Dragusanu a declarat in nenumarate randuri ca mereu a cautat fericirea si ca va face acest lcuru pana o va simti pe deplin. Iata cati iubiti a avut fosta asistenta pacatoasa inainte de renumita relatie cu Alex Bodi, cel care ii este acum sot! Cati iubiti a avut Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu a aparut .

Caru cu vedete: Catalin Botezatu si-a facut deja testamentul: Totul este scris!. Cum si-a impartit designerul averea; Michael Schumacher este constient, iar medicii sunt insa acuzati ca fac experimente pe sportiv

Angelina Jolie, splendida la premiera Maleficent in Tokyo. S-a reunit cu fiul plecat de acasa. Angelina Jolie 44 de ani) a fost o aparitie ravasitoare la. Irina Rimes si Nicole Cherry, cuvinte dure pentru iubitii infideli. Irina Rimes 28 de ani), jurata la Vocea Romaniei PRO TV), avea doar 22 de ani cand a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )