Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum sarbatoreste Kanal D Ziua Nationala a Romaniei

ADPM ADPM,
Cum sarbatoreste Kanal D Ziua Nationala a Romaniei

Kanal D imbraca straie de sarbatoare vineri, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Statia le-a pregatit telespectatorilor o serie de surprize, in cadrul show-urilor, menite sa aduca bucurie si entuziasm in casele romanilor. continuă pe ADPM

Parada de 1 Decembrie 2017. Programul manifestatiilor de Ziua Nationala a Romaniei din Craiova

De Ziua Nationala a Romaniei, craiovenii sunt invitati incepand cu ora 10. 00 sa sarbatotreasca ziua de 1 Decembrie in centrul orasului.

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Sportivul roman de etnie maghiara Polgar Levente va alerga vineri dimineata, 1 decembrie, pentru al treilea an consecutiv distanta de circa 30 de km dintre Aiud si Alba Iulia. Levi se va opri pe scarile Salii Unirii, unde va marca impreuna cu ceilalti participanti la manifestari, Ziua Nationala a Romaniei.

Zeci de jandarmi participa la Ziua Nationala a Romaniei

Jandarmii damboviteni vor participa vineri, 1 decembrie, in Piata Tricolorului din municipiul Targoviste la ceremonialul militar si religios organizat de Ziua Nationala cu un dispozitiv pentru defilare, iar sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judet vor depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor.

Ceremonie militara in Piata Tricolorul din Suceava, de Ziua Nationala a Romaniei

Prefectura Suceava, cu sprijinul Garnizoanei Suceava, organizeaza ceremonia militara cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, vineri, 1 Decembrie, cu incepere de la ora 13. 00, in Piata Tricolorului.

Ziua Nationala a Romaniei, serbata la Giurgiu. Din program: parada militara, depuneri de coroane, spectacol folcloric si masa populara

Autoritatile judetului Giurgiu au pregatit pentru 1 Decembrie mai multe manifestari dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Din program fac parte depuneri de coroane, ceremoniale militare si religioase, dar si traditionala parada a soldatilor.

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, in Baia Mare

Baimarenii vor avea ocazia sa vada o ceremonie militara, cu folosirea tehnicii si echipamentelor din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in data de 1 Decembrie.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Biblioteca Judeteana Marin Preda Teleorman

Biblioteca Judeteana Marin Preda, institutie apartinand Consiliului Judetean Teleorman, organizeaza miercuri, 29 noiembrie 2017 ora 10, la Sala de lectura, o serie de actiuni culturale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Grupul de la Cluj, reactivat de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul premier Adrian Nastase alaturi de Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas

Social democratul Adrian Nastase, fost premier al Romaniei 2000 2004), impreuna cu cei trei grei ai politicii PSD-iste din perioada respectiva, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas catalizatori ai cunoscutei sintagme Grupul de la Cluj) au fost prezenti duminica seara in formatie completa la concertul Filarmonicii de Stat Transilvania, dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

FOTO Desene ale liceenilor din Focsani, expuse de Ziua Nationala a Romaniei in baza militarilor aflati in misiune in Afganistan

In apropierea Zilei Nationale a Romaniei, doua licee din Focsani, Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret si Colegiul National Al. Cuza, Focsani au gandit un proiect care sa-i includa pe militarii focsaneni din cadrul Batalionului 280 Infanterie Protectia Fortei in teatrul de operatii din Afganistan.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )