Libnet.ro
UNICEF

07:00

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

ADPM ADPM,
Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania. continuă pe ADPM

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

invatamantul dual prinde viata la Focsani. Elevii unui liceu se vor forma profesional in cea mai mare fabrica de confectii

Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focsani si cea mai mare fabrica de confectii din Focsani, SC Pandora Prod SRL, au semnat un contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor din invatamantul dual.

Nord-vestul Bulgariei ramane cea mai saraca regiune din Europa/ Romania intra in top cu partea de nord-est

Cea mai saraca regiune din UE ramane partea de nord-vest a Bulgariei, cu un PIB pe cap de locuitor de 29% din nivelul mediu al Uniunii, arata datele Eurostat. In urma acestei regiuni se afla Mayotte din Franta 33%), partea de centru-nord si centru-sud din Bulgaria cate 34%), precum si partea de nord-est a Romaniei 36%), potrivit Duma, citata de Rador.

Poiana Campina povestea zonei cu cea mai sarata apa din Romania, uitata dupa nationalizarea din 1948

Cunoscuta pentru Castelul Iulia Hasdeu sau inchisoarea Doftana, foarte putini turisti stiu ca localitatea Campina detine izvoarele cu cea mai sarata apa din tara. Desi faima acestora a inceput sa apuna dupa nationalizarea din 1948, recent, apa vindecatoare a revenit in atentia celor care vor sa beneficieze de efectele sale miraculoase.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

Miss Badante 2018 la Roma: Cea mai frumoasa romanca din domeniul asistentei batranilor (FOTO, VIDEO)

Anisoara Avacaritei, in varsta de 41 de ani, a castigat finala Concursului Miss Badante Colf 2018 la Palacavicchi din Roma. Romanca lucreaza in domeniul asistentei batranilor in Italia si a.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Mama a plecat atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ea

Ploua in ziua aceea. Initial am stat cu capul sub perna ca si cum ploua in casa dar de fapt nu vroiam sa aud pasii mamei care se indreptau spre autocar. Si mi-am sters barbateste lacrimile, doar aveam.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )