Libnet.ro
UNICEF

08:15

incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

B1 B1,
incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

Sapte sportivi intra in Ultimul Trib si vor lupta in Madagascar pentru un premiu in valoare de 100. 000 de euro. Dupa tribul format din oameni de rand, este randul sportivilor sa stranga randurile. continuă pe B1

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77.

Cel mai mare proces modern pentru VRAJITORIE: 8 persoane CONDAMNATE LA MOARTE si alte 88 la inchisoare pe viata! Detalii iNFIORATOARE

Opt persoane au fost condamnate la moarte si 88 la inchisoare pe viata in Papua Noua Guinee pentru linsarea a sapte vrajitori, printre care si doi copii, anunta AFP, citata de Hotnews. Crimele au fost.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Tragedie! S-a RUPT cel mai mare baraj: Zeci de MORTI si sute de persoane disparute. 5 MILIARDE de metri cubi de apa, deversate (VIDEO)

Un baraj hidroenergetic din Laos s-a prabusit, deversand cinci miliarde de metri cubi de apa in zona adiacenta. in urma catastrofei sute de persoane sunt date disparute si multi oameni au murit Sase sate.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

LOVITURA in cel mai mare scandal de CORUPTIE: Cosmar pentru un important PREMIER european

Cosmarul premierul maltez Joseph Muscat implicat in scandalul Panama Papers a luat sfarsit dupa ce o ancheta a autoritatilor a ajuns la concluzia ca familia sa nu are nicio legatura cu o companie din.

VIDEO Locul unde fotbalistii au scris istorie a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a ales de cel mai mare complex sportiv

De aproape doi ani, autoritatile promit reabilitarea Complexului sportiv Michael Klein cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii. intre timp, mai multe terenuri din baza sportiva au ramas impracticabile, in asteptarea modernizarii. in trecut, alte terenuri de fotbal au disparut, o data cu declinul sportului hunedorean, lasand loc unor hypermarketuri.

Unde sa ne plasam economiile atunci cnd inflatia e mai mare dect dobnzile bancare? Sa ne uitam la ce fac corifeii BNR cu banii proprii

Randamentele bancare sunt sub inflatie, asa incat chiar garantate fiind, depozitele bancare au randamente negative. Sfaturi privind investitii gasim pe toate canalele media, dar unele pot fi partinitoare, cata vreme vin dinspre oameni cu interese in industria financiara. Cel mai bun lucru e sa te uiti la ce fac cei care au informatii permanent actualizate si de cea mai buna calitate cu privire la evolutia si perspectivele economiei. Adica cei din fruntea Bancii Nationale. Unde isi depun economiile membrii CA al BNR, ce investitii prefera, care sunt bancile preferate cu care lucreaza?.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )