Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ozana Barabancea, in excursie in timp ce ar fi fost infectata cu noul coronavirus. Pe unde se plimba nestingherita solista (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Ozana Barabancea, in excursie in timp ce ar fi fost infectata cu noul coronavirus. Pe unde se plimba nestingherita solista (GALERIE FOTO)

Ozana Barabancea a fost testata pozitiv pentru COVDI-19, dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Solista este una dintre vedetele show-ului Te cunosc de undeva, ocupand inca de la debutul pe micile. continuă pe B1

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni.

Ozana Barabancea, infectata cu COVID-19 dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internata

Inca o vedeta din Romania este infectata cu noul coronavirus, dupa ce s-a aflat ca celebrul cantaret Marcel Pavel a fost testat pozitiv. Se pare ca si Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind.

Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Cantareata Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Barabancea, vedeta a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat in contact cu cantaretul Marcel Pavel, participant la aceeasi emisiune.

Ozana Barabancea, depistata cu COVID-19. Artista a intrat in contact cu Marcel Pavel

Potrivit unor surse medicale citate de Gandul, artista Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a contractat noul coronavirus si se afla internata la Spitalul Matei Bals.

Antena 1 a suspendat filmarile emisiunii Te cunosc de undeva, dupa ce vedetele postului s-au infectat cu noul coronavirus

Focar de infectie Covid-19 la Antena 1. Dupa ce cantaretul Marcel Pavel a fost confirmat infectat cu noul coronavirus, alte doua vedete au primit si el verdictul teribil al medicilor. Este vorba despre Ozana.

Alina Puscas, infectata cu noul coronavirus. Prezentatoarea Antena 1, in spital

Alina Puscas, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a iesit pozitivla testul de coronavirus. Vedeta Antena 1 a ales sa se testeze singura, avand in vedere ca in ultima perioada a tinut legatura cu celelalte vedete de la emisiunea pe care o prezinta.

320 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 23.080

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 23. 080 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 473 de decese, dupa ce alti 22 pacienti confirmati cu acest virus si-au pierdut viata in ultima zi. Numarul persoanelor vindecate a ajuns la 16. 308 iar la terapie intensiva sunt internati 178.

Creste in continuare numarul cazurilor de COVID-19. 345 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 22.760

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 22. 760 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 345 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 451 de decese, iar 16. 117 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 161.

VIDEO Cum se protejeaza Putin de noul coronavirus in timp ce ii cheama pe rusi la un vot care sa-i permita sa ramana presedinte pe viata

Oricine il viziteaza pe Vladimir Putin trebuie sa treaca printr-un tunel de dezinfectare instalat la resedinta sa din apropiere de Moscova, unde presedintele rus s-a autoizolat pentru a se proteja de noul coronavirus.

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )