Libnet.ro
UNICEF

11:15

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

B1 B1,
Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care. continuă pe B1

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

SOC in lumea mondena! O vedeta de TELEVIZIUNE are probleme GRAVE de sanatate: NU SE MAI POATE RIDICA DIN PAT

Madalin Ionescu trece prin momente dificile din cauza unei stari de rau care s-a declansat dupa ce a consumat pepene rosu. Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Varsaturi non stop ! Asta dupa ce am mancat.

RELATIA anului in lumea mondena! CHEF SCARLATESCU s-a dat de gol! Lui GINA PISTOL nu i-a venit sa creada...(FOTO)

Surpriza in lumea mondena! Chef Catalin Scarlatescu a fost vazut recent la o terasa cu o bruneta. Ei nu stateau doar de vorba, ci si-au impartit si sarutari. Vestea i-a socat cel mai mult pe.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

TRAGEDIA ZILEI: Din pacate, VIOREL LIS a cedat! OANA a ajuns deja la BISERICA si a confirmat TOTUL ! Lumea mondena in stare de SOC

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca.

SOC in lumea mondena! SMILEY e in lacrimi: Sunt COMPLESIT! Anuntul a fost facut, chiar de ziua vedetei! Fanilor nu le-a venit sa creada

Indragitul cantaret Smiley marturisste pe retelele de socializare ca a fost miscat de cele peste 10. 000 de mesaje de felicitare primite de la fani cu ocazia zilei de nastere a artistului. Am avut.

SOC in televiziune! este in lacrimi: Din pacate este vorba de...

A izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand.

BOMBA in lumea manelelor! Regele FLORIN SALAM e disperat! INTERLOPII i-au venit de hac! Din pacate...

O melodie intitulata Sa dispara indienii, cantata de manelistul Florin Salam a starnit revolta in randul unor familii de romi din Iasi Considerandu-se jignit de versurile compuse pe loc de Florin.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

Da, s-au despartit... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de FAMILIA REGALA...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, mai uit la fata ei. Eu ii cunosc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )