Libnet.ro
UNICEF

10:15

Unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victorias Secret a anuntat ca se retrage: cele mai sexy aparitii ale modelului FOTO

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victorias Secret a anuntat ca se retrage: cele mai sexy aparitii ale modelului FOTO

Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio 36 de ani), una dintre cele mai apreciate figuri din industrie, a anuntat oficial ca show-ul Victorias Secret din Shanghai China) este ultimul din cariera ei. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai indragiti actori romani vinde tot si se muta in Anglia. Are planuri mari de viitor!

Unul dintre cei mai indragiti actori romani isi vinde toate proprietatile si se muta, impreuna cu sotia si cei trei copii, in Marea Britanie! Dragos Mostenescu, actorul care.

A murit Charles Manson, unul dintre cei mai mari CRIMINALI din istorie!

Charles Manson, condamnat la inchisoare pe viata pentru orchestrarea unor crime in masa si inchis de mai bine de 45 de ani, a murit, luni dimineata, la varsta de 83 de ani,.

Anul agricol 2016-2017 este unul dintre cei mai buni in ultimii ani

Investitiile in tehnologii inovationale la pregatirea solului catre semanat au permis ca anul agricol 2016-2017 sa fie unul dintre cei mai buni in ultimii ani. Tot mai multi agricultori sunt constienti de riscurile care pot aparea din cauza conditiilor meteo nefavorabile si apeleaza la diferite tehnici de protectie, a comunicat, intr-o conferinta de presa, Iurie Usurelu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, transmite IPN.

Scandal la examenul de rezidentiat: Cum au ajuns unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa pice examenul

Unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina, dupa multe luni de pregatire, au aflat ca au picat concursul de rezidentiat. Alti candidati s-au plans ca au obtinut un punctaj mic si au cerut ca.

Probleme grave in organizarea examenului de rezidentiat: Cum au ajuns unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa pice examenul, din cauza baremului de corectare gresit

Lucrarile candidatilor la examenul de rezidentiat desfasurat duminica la Bucuresti au fost corectate dupa grile de corectare gresite. Asa s-a ajuns ca unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa afle, dupa multe luni de pregatire pentru acest examen - cel mai important din viata lor de pana acum - ca au picat admiterea la rezidentiat. Studentii au povestit pe retelele de socializare ca au reusit sa obtina recorectarea lucrarilor abia dupa ce s-au solidarizat si au insistat, in centrul de examen, ca grila de corectare este gresita. Ministerul Sanatatii a admis, duminica seara, ca au existat probleme tehnice in timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, astfel ca s-a decis recorectarea tuturor lucrarilor la Bucuresti. In cateva comentarii pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii, candidatii la rezidentiat acuza, insa, probleme si in alte centre de examen din tara.

Este o bruta! Unul dintre cei mai mari jucatori de tenis ai lumii vorbeste fara menajamente despre Ion Tiriac

Ion Tiriac a foat un bun jucator de tenis si este un foarte bun om de afaceri, domeniu in care a avut mult mai mult succes decat in sport.

Igor Dodon il invita pe Patriarhul Kiril la Chisinau: Sunteti unul dintre cei mai influenti lideri spirituali din intreaga lume

Igor Dodon l-a felicitat pe Patriarhul Kiril luni, 20 noiembrie, cu prilejul zilei de nastere a acestuia. in acest context, seful statului l-a invitat pe Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii intr-o vizita la Chisinau, pentru a participa la Congresul Mondial al Familiilor, ce va avea loc in 2018.

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, a murit in spital VIDEO

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a murit intr-un spital din comitatul Kern, California. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, din secta cunoscuta sub numele Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit America in anii 60.

VIDEO Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, a murit in spital

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a murit intr-un spital din comitatul Kern, California. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, din secta cunoscuta sub numele Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit America in anii 60.

Asta inseamna sa fii model Victorias Secret. Sunt superbe si in viata de zi cu zi!

Sa fii model Victorias Secret este, probabil, una din cele mai mari realizari ale unei tinere care isi doreste cariera in modelling. Iata de ce sunt ingerasii Victorias Secret atat de apreciati.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )