Libnet.ro
UNICEF

17:16

Vesti triste pentru ALEX VELEA! A inceput sa planga la ASIA EXPRESS! Doamne, ce a patit ANTONIA! E cutremurator

B1 B1,
Vesti triste pentru ALEX VELEA! A inceput sa planga la ASIA EXPRESS! Doamne, ce a patit ANTONIA! E cutremurator

Despartirea temporara de Antonia din cauza filmarilor de la celebrul show Asia Express l-a schimbat radical pe Alex Velea. Cantaretul simte lipsa familiei, motiv pentru care prezinta o sensibilitate aparte. continuă pe B1

Cat sufera Alex Velea si Mario Fresh la Asia Express. Antonia nu va putea suporta asta

Concurentii sezonului 3 din Asia Express par sa aiba parte de provocari din ce in ce mai mari. Printre cei care au ajuns la astfel de momente sunt si Alex Velea, alaturi de partenerul sau din show-ul de pe Antena 1, Mario Fresh. Acestia au aflat inca din primele clipe din cadrul emisiunii TV, care .

Alex Velea, in lacrimi la Asia Express de la Antena 1. Momentul care l-a facut sa izbucneasca in plans

Alex Velea a cunoscut deja greul si emotiile extrem de puternice din cadrul show-ului Asia Express. Aventura a inceput deja de luna trecuta, asa ca cele noua echipe au avut timp sa treaca prin experiente unice si momente foarte speciale. De ce a inceput sa planga vedeta? Alex Velea a izbucnit in plans la Asia .

SOC la ANTENA 1! ALEX VELEA a cedat! Fanii, in LACRIMI!

Competitia Asia Express pare sa fie din ce in ce mai grea. CARMEN HARRA ANUNTA MACELUL! VA FI CEVA CUM NU AM MAI VAZUT SE VA iNTAMPLA PANi LA FINALUL ANULUI GALERIE FOTO) Alex Velea s-a dovedit.

BOMBA! Cum arata acum ANA, la 5 ani de la DIVORTUL de Alex Velea! SOC, ce a ajuns sa faca pentru BANI (GALERIE FOTO)

Ana si Alex Velea au trait o poveste de dragoste ca in filme. S-au intalnit pur intamplator, la metrou, s-au placut, s-au casatorit si parea ca nimeni si nimic nu va sta in calea iubirii lor.

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! Soferii cu PERMIS categoria B pot conduce iNCA un tip de vehicule FARA SA MAI DEA EXAMEN!

Vesti bune pentru soferii romani! Conform unui proiect de lege depus in Parlament cei care au deja un permis de conducere categoria B il vor putea folosi si pentru motociclete cu cilindree maxima de 125.

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019. Vesti proaste pentru mai multe zodii. Atentie la aceste zile!

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019 vine, din pacate, cu vesti nu atat de bune. BERBEC Jupiter va scoate in cale oportunitati fabuloase, iar in viitor veti explora caile spre perfectionare, potrivit estisanatos.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )