Libnet.ro
UNICEF

14:47

ADIO, Catalin Cazacu! CUTREMUR iN LUMEA MONDENA din Romania! Vestea a cazut ca un TRASNET!

B1 B1,
ADIO, Catalin Cazacu! CUTREMUR iN LUMEA MONDENA din Romania! Vestea a cazut ca un TRASNET!

E despartirea momentului in showbiz. Faimosul Catalin Cazacu de la Exatlon si frumoasa prezentatoare tv Ilinca Obadescu s-au despartit. Ilinca a confirmat separarea si a declarat ca in acest. continuă pe B1

Doliu in lumea teatrului din Romania! Una dintre cele mai frumoase actrite ale tarii s-a stins din viata

Ioana Ene Mihail a decedat la varsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit dupa ce aceasta a suferit indelung de pe urma unei boli. Ioana Ene Mihail a fost considerata una dintre cele mai frumoase si talen.

CRESTEREA TRANSPARENTEI, iN STRANSA LEGATURA CU STIMULAREA DEZVOLTARII SECTORULUI ENERGETIC DIN ROMANIA

In luna martie, Transgaz, operatorul retelei de energie electrica din Romania, a anuntat ca va incepe sa furnizeze, dupa luna februarie a anului 2021, gaze naturale de la punctul de extractie Vadu al.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

Business report: Tramvaie noi in Bucuresti; Piata fortei de munca din Romania, in picaj. Avertismentul specialistilor; Petrom a platit Guvernului Romaniei taxe cu 30% mai mari in 2018: 1,68 miliarde de lei

Cine voteaza conteaza: Bizareriile cheltuielilor guvernamentale ale Romaniei, in context european. Potrivit datelor publicate de Eurostat, Romania s-a situat in anul 2017 pe locul. Cel mai mare producator de miere din Romania a inceput sa fabrice bere. Cel mai mare producator de miere din Romania, societatea Apidava Blaj, a prezentat un.

Peste o treime dintre organizatiile din Romania au trecut prin cel putin un atac cibernetic - studiu

Peste jumatate dintre organizatiile din Europa 54%) si peste o treime 37%) dintre organizatiile din Romania s-au confruntat cu cel putin un atac cibernetic in ultimii doi ani, care le-a creat probleme in activitate, arata Kaspersky Lab. Cat le costa pe aceste organizatii sa repare probleme aparute dupa un atac.

VTEX: Piata de eCommerce din Romania creste anul acesta cu aproximativ 30

Piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%, pe fondul increderii mai mari a consumatorilor romani in comertul online si a cresterii puterii de cumparare, potrivit estimarilor VTEX, furnizor global de solutii eCommerce in cloud pentru companii mari.

VTEX: piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%

Piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%, pe fondul increderii mai mari a consumatorilor romani in comertul online si a cresterii puterii de cumparare, potrivit estimarilor VTEX, furnizor global de solutii eCommerce.

Sectia pentru tratarea pacientilor arsi din Romania cu zero germeni: Iata ca se poate!

In sectia de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, analizele de laborator indica zero germeni/cm2 in toate facilitatile destinate tratamentului pacientilor arsi grav din sectorul dedicat, a anuntat miercuri medicul Dan Grigorescu, seful sectiei. Chirurgul Dan Grigorescu a fost subiectul unui amplu material HotNews. ro la implinirea a 3 ani de la tragedia din Colectiv, cand a vorbit deschis despre lucruri pe care putini medici din Romania le recunosc public: infectiile nosocomiale ascunse sub pres si faptul ca niciun spital din tara noastra nu are conditii de maxima siguranta pentru a ingriji pacienti mari arsi.

Seful OPTBR: Crestere de circa 20-30% in 2019 a turismului balnear din Romania

Presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania OPTBR), Nicu Radulescu, estimeaza ca turismul balnear va creste, in 2019, cu circa 20-30%. Acesta a declarat ca, desi exista un Master Plan pentru Dezvoltarea Turismului Balnear din.

VIDEOREPORTAJ Cum trece ursul autostrada. Imagini cu primul ecoduct din Romania

Primele ecoducte pe o autostrada din Romania, pasaje verzi special gandite pentru animalele salbatice, vor fi deschise in acest an pe autostrada Lugoj - Deva. Nu vorbim de un moft, spun expertii, ci de proiecte de infrastructura verde necesare unui trafic auto in siguranta si unei conservari eficiente a biodiversitatii in tara vazuta inca drept inima verde a Europei. Cu cat ne apropiem mai mult de constructia primelor autostrazi montane precum Sibiu - Pitesti sau Targu Mures - Iasi, discutiile despre astfel de proiecte de infrastructura verde vor fi tot mai de actualitate.

ştiri din Monden

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )