Libnet.ro
UNICEF

18:00

CUTREMUR MONDEN! ANTONIA si ALEX VELEA au anuntat FINALUL RELATIEI

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! ANTONIA si ALEX VELEA au anuntat FINALUL RELATIEI

Dezvaluiri incendiare in muzica romaneasca!Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscutecupluri din showbizul autohton! TRAGEDIA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ESTE VORBA DESPRE MONICA. continuă pe B1

SOC MONDEN! Cu cine s-a combinat ANTONIA! Lui ALEX VELEA i-a picat fata!

Dezvaluiri bomba, in muzica romaneasca! Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul autohton! PROFETIE APOCALIPTICA! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MACELUL.

SOC! ADEVARUL A IESIT LA IVEALA! Cum se comporta Alex Velea cu fetita Antoniei. Nimeni nu ar fi capabil de asa ceva... Artista este ingrozita dupa ce a vazut!

Alex Velea si Antonia locuiesc impreuna cu cei doi copii pe care ii au. Recent, in casa celebrei vedete a sosit si Maya, fiica Antoniei din prima casatorie.

Cand a iesit Alex Velea de la Asia Express. A fost mult sub asteptari. Detalii uluitoare din culisele emisiunii

Detalii din culisele emisiunii Asia Express de la Antena 1, care se anunta deja a fi unul senzational. Cand a parasit competitia Alex Velea? Cand a iesit Alex Velea de la Asia Express Lacrimi, adrenalina si tensiune la maximum toate inglobeaza trairile concurentilor care participa la Asia Express, cel mai dur reality-show din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )