Libnet.ro
UNICEF

15:00

La doua saptamani dupa ce si-a ingropat tatal, Catrinel Sandu a imbracat rochia de mireasa

B1 B1,
La doua saptamani dupa ce si-a ingropat tatal, Catrinel Sandu a imbracat rochia de mireasa

Catrinel Sandu si-a pierdut tatal in urma cu doua saptamani. Barbat era grav bolnav si desi medicii au incercat sa il salveze, din pacate, acesta a decedat. continuă pe B1

METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi treptat incepand de miercuri, temperaturile urmand sa se situeze intre 20. 21 de grade si 33 de grade. in a doua saptamana, se va raci usor, dar valorile termice se vor mentine in jurul celor caracteristice acestei perioade. Dupa data de 24 iulie, temporar vor fi manifestari ale instabilitatii atmosferice, arata meteorologii in prognoza pe doua saptamani.

Rasturnare de situatie: Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani! SURPRIZE in perioada 15-28 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prgonoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Regimul termic pentru perioada 15 - 28 iulie va fi unul oscilant, cu o incalzire semnificativa de.

Vremea se va incalzi semnificativ. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va incalzi semnificativ in urmatoarele zile, astfel incat temperaturile maxime vor ajunge de la 21-24 de grade la 30-33 de grade, in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici ploile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani.

VIDEO Cum s-a scris povestea Wimbledon 2019 - Rezumatul celor doua saptamani pline de tenis spectacol

Finala probei de dublu feminin a tras cortina peste editia cu numarul 133 de la Wimbledon. Au fost doua saptamani pline de tenis, cu meciuri maraton, lovituri spectaculose, emotii intense, suspans, dezamagiri sau sperante. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un video cu cele mai frumoase momente inregistrate pe durata competitiei.

Veste tragica pentru o familie! Un elev de noua ani a murit la doar doua zile dupa ce a aflat ca avea leucemie

Un elev de noua ani a murit la doua zile dupa ce a fost diagnosticat cu un tip foarte rar de leucemie. Josh Harber, din Dover, a fost descris ca un copil fericit si sanatos de catre familie. Parintii.

DigiSport: Craig Fallon a murit la 36 de ani. A fost gasit la doua zile dupa disparitie

Tragedie in sportul mondial. Un fost campion mondial de judo a decedat la varsta de 36 de ani. Acesta a fost gasit decedat pe un deal, la doua zile dupa ce a fost anuntata disparitia sa.

Greva generala de la SC Electroaparataj Targoviste se prelungeste cu inca doua saptamani. Este cea mai mare perioada de greva a unei firme din Targoviste

Salariatii SC Electroaparataj SA din Targoviste se afla in greva de mai bine de doua luni, timp in care societatea a anuntat dizolvarea societatii. in ciuda acestei situatii, sindicalistii nu renunta la revendicarile lor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )