Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lili Sandu este insarcinata! Cand va deveni pentru prima oara mamica

ADPM ADPM,
Lili Sandu este insarcinata! Cand va deveni pentru prima oara mamica

Bucurie mare in showbiz de Ziua Indragostitilor! Lili Sandu a anuntat astazi ca este insarcinata, iar ea si Silviu Tolu urmeaza sa devina pentru prima oara parinti. Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Lili Sandu este insarcinata pentru prima oara. Cum a facut totul public, impreuna cu Silviu Tolu

Lili Sandu a dat in sfarsit vestea cea mare! Vedeta este insarcinata pentru prima oara. Aceasta va urma sa devina mamica in cateva luni. Cum a ales sa le spuna fanilor ca familia se va mari? Mesajul a fost extrem de emotionant. Lili Sandu este insarcinata! Lili Sandu a anuntat ca este insarcinata in luna .

Lili Sandu, gravida la 40 de ani. Cine e tatal copilului?! Surpriza TOTALA in showbiz

Lili Sandu, in varsta de 40 de ani, va deveni mama pentru prima data. Vedeta a anuntat ca este insarcinata in trei luni. Lili si iubitul ei Silviu Tolu, 28 de ani, sunt in al noualea cer.

Sophie Turner, zvonuri ca este insarcinata

Foarte posibil ca familia Jonas sa se mareasca in curand. Asta deoarece se zvoneste ca Sophie Turner, sotia lui Joe Jonas, ar fi deja insarcinata! .

Pentru prima oara in ultimii 60 de ani, Boeing nu a primit nicio comanda de avioane in ianuarie. Rivalul Airbus prospera, cu sute de comenzi

Compania Boeing nu a primit nicio comanda noua de avioane luna trecuta, fiind pentru prima oara cand se intampla asa ceva in ianuarie din 1962 si pana acum, in conditiile in care avionul care era odata cel mai vandut model, 737 MAX, ramane consemnat la sol dupa doua accidente grave, transmite Reuters.

webPR: Kamasi Washington, Anna Calvi si Cecile McLorin Salvant - pentru prima oara in Romania, la Jazz in the Park 2020

Dupa ce anul 2019 i-a adus recunoasterea internationala prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta in fata publicului cu un lineup matur si eclectic, care il are drept cap de afis pe unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni ai jazzului contemporan. Este vorba despre saxofonistul Kamasi Washington US), considerat ambasadorul cel mai marcant al jazzului secolului XXI si vocea de jazz a miscarii Black Lives Matter.

PATRONATUL PRODUCATORILOR INDUSTRIALI DE MEDICAMENTE DIN ROMANIA (PRIMER): O iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania, pentru prima jumatate a anului 2020

PRIMER - care reuneste 19 situri de fabricatie din tara - solicita tuturor partidelor politice parlamentare din Romania sa trateze cu responsabilitate gasirea unei solutii pentru oprirea cresterii taxei clawback in contextul majorarii preturilor la materiile prime utilizate pentru fabricatia medicamentelor de uz uman, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )