Libnet.ro
UNICEF

14:30

NUNTA ANULUI in showbiz! Adelina Pestritu, APARITIE DE INFARCT, chiar in Biserica! Vedeta a captat toate privirile (FOTO)

B1 B1,
NUNTA ANULUI in showbiz! Adelina Pestritu, APARITIE DE INFARCT, chiar in Biserica! Vedeta a captat toate privirile (FOTO)

Sambata este ziua in care Adelina Pestritu va spune Da! ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Mireasa a sosit sambata la biserica. continuă pe B1

NUNTA ANULUI, pe cale de a fi amanata? Adelina Pestritu A DARAMAT TAVANUL locatiei! E DE NECREZUT...

Adelina Pestritu si Virgil Steblea vor face o nunta plina de fast, sambata! Vedeta a supravegheat indeaproape toate detaliile pregatirilor si a avut chiar si cerinte iesite din comun! TRAGEDIE iN.

Adelina Pestritu NU va accepta aceste traditii la nunta!

Au mai ramas doar doua zile pana cand Adelina Pestritu va pasi in fata altarului la bratul lui Virgil Steblea, iar vedeta este hotarata ca la nunta ei sa nu accepte unele traditii. Iata despre ce este vorba! .

DEZMAT TOTAL! Cu cine SI-A FACUT DE CAP Adelina Pestritu in NOAPTEA DINAINTEA NUNTII! A fost prinsa iN PAT, la HOTEL, cu... (FOTO INCENDIARE)

Zi mare pentru Adelina Pestritu! Vedeta face nunta, sambata, 20 iulie, cu Virgil Steblea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )