Libnet.ro
UNICEF

15:00

Oana Roman a primit o grea lovitura! Pentru EA a fost PARASITA de Marius Elisei! La asta nu se astepta nimeni

B1 B1,
Oana Roman a primit o grea lovitura! Pentru EA a fost PARASITA de Marius Elisei! La asta nu se astepta nimeni

Vestea ca Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit a socat showbiz-ul romanesc. PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Cea care ar sti. continuă pe B1

Impact.ro: Oana Roman si-a vazut fratele de doua ori in 11 ani! Ce a decis Petre Roman in privinta copiilor lui

Oana Roman adauga inca o bila neagra pentru tatal ei. Oana nu duce lipsa de evenimente negative in viata ei, mai ales in ultima perioada. Din pacate, tocmai acum pare ca familia ei s-a dezbinat mai tare, iar nici fratele ei mai mic nu-i poate aduce un zambet pe buze, pentru ca nu-l poate vedea.

Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender. Ce se intampla cu vedeta

Se pare ca Oana Roman a scapat dintr-o mare incurcatura, dat fiind faptul ca a scapat de unul dintre cele mai grele procese ale sale, in care un milionar celebru o acuza ca i-a bagat firma in faliment. Oana Roman, veste neasteptata in procesul cu Ovidiu Tender Porivit spynews. ro, recent, procesul in care SC Prospectiuni .

INCENDIAR! OANA ROMAN nu mai are nicio rusine! A facut-o iN DIRECT! Fanii s-au frecat la ochi cand au vazut-o! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi.

SLABESTE MANCAND DIN TOATE! Cum a scapat Oana Roman de kilogramele in plus. Tu ai incerca aceasta metoda?

In ultimul timp, Oana Roman a reusit sa scape de cateva kilograme, iar acest lucrur se vede si atunci cand apare la evenimente.

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca.

Grupul Financiar Banca Transilvania a primit unda verde pentru achizitionarea Certinvest Pensii

BT Asset Management S. BTAM) si BT Investments au primit de la Autoritatea de Supraveghere Financiara aprobarea achizitiei a 100% din Certinvest Pensii, singurul jucator local dintre administratorii de fonduri de pensii din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )