Libnet.ro
UNICEF

16:45

Suport moral pentru Andreea Balan! Vedetele din showbiz, mesaje emotionante pentru cantareata, dupa despartirea de actorul Burcea

B1 B1,
Suport moral pentru Andreea Balan! Vedetele din showbiz, mesaje emotionante pentru cantareata, dupa despartirea de actorul Burcea

Diana Dumitrescu i-a transmis un mesaj de incurajare Andreei Balan, aflata in prag de divort. Andreea Balan a postat pe Instagram o fotografie cu ea alaturi de descrierea Let it hurt, let it bleed, let it he. continuă pe B1

George Burcea, un nou mesaj controversat pentru Andreea Balan: Vezi-ti de rolul tau

Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea devine tot mai tensionata, dupa ce in spatiul public au explodat zvonurile potrivit carora cei doi urmeaza sa divorteze. in acest context, cele.

Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul a fost prins drogat. Ce vrea sa faca acum artista

Andreea Balan aduce din nou in prim-plan un mesaj clar despre situatia in care se afla casnicia sa. Ce a postat cantareata in mediul online, dupa ce sotul ei a fost prins drogat? Ce are de gand acum? Andreea Balan, primul mesaj dupa ce sotul ei a fost prins drogat Andreea Balan a preferat ca .

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. George Burcea s-a ales cu dosar penal

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. Barbatul, actor de profesie, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost tras pe dreapta de politisti chiar aproape de casa.

Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea. Mesaj fara subintelesuri

Se pare ca acum este totul cat se poate de clar. Andreea Balan a recunoscut, in public, ca nu mai formeaza un cuplu cu George Burcea. Artista a facut precizarea chiar pe contul ei de Instagram. Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea Zvonurile despre un potential divort intre Andreea .

Andreea Balan, culisele unui divort neanuntat

Andreea Balan tine in aceasta perioada primele pagini ale publicatiilor autohtone si nu pentru ca si-ar fi dorit acest lucru. Iata aici toate detaliile a ceea ce presa numeste un divort iminent intre celebra artista si sotul ei, George Burcea.

Impact.ro: Tatal lui George Burcea arunca bomba! Cum l-a pus la zid pe actor si ce spune despre Andreea Balan

Tatal lui Geoge Burcea se implica in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan. Ce spune socrul cantaretei despre ea si despre situatia controversata dintre cei doi soti? Cum il pune la zid pe propriul sau copil? Tatal lui George Burcea, mesaj transant in scandalul dintre fiul sau si Andreea Balan Scandalul care este pe .

Andreea Balan, reactie disperata in scandalul divortului de George Burcea. Nu stiti nimic!

Iubita lui George Burcea nu a mai suportat comentariile primite la adresa familiei ei si a izbucnit, avand o reactie disperata. Andreea Balan este distrusa din cauza situatiei in care se afla acum cei doi. Nu stiti nimic! Andreea Balan, reactie disperata in scandalul divortului de George Burcea Zvonurile despre divortul celor doi au inceput .

Andreea Balan, replica transanta dupa ce a fost acuzata ca a inscenat cearta cu George Burcea

Divortul Andreei Balan de George Burcea e in atentia publicului de ceva vreme. N-a fost zi de la Dumnezeu ca vigilenta fanilor sa nu fie alimentata cu toate detaliile posibile si imposibile ale vietii private ale cuplului. Andreea, fata cu picioarele pe pamant Unii spun ca artistii nu-si apartin, ca artistii apartin publicului, cu tot .

E OFICIAL! Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre DIVORT. Au calcat fericirea in picioare...

Andreea Balan incearca sa tina in frau zvonurile despre divort. Vedeta a postat cu putin timp in urma, niste mesaje cu care sa isi linistesca fanii. Exista o singura fericire in.

Andreea Balan a facut anuntul mult asteptat! Vezi daca mai este sau nu impreuna cu George Burcea

Andreea Balan a decis ca este timpul sa rupa tacerea si sa isi lamureasca fanii cu privire la faptul daca ea si George Burcea mai formeaza cu un cuplu sau nu. La ultima fotografie pe care vedeta a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )