Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De cati ani lucreaza in PRO TV si cati copii au impreuna

B1 B1,
Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. De cati ani lucreaza in PRO TV si cati copii au impreuna

Cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive si frumoase cupluri din showbizul romanesc, fiind casatoriti din anul 2008. Secretele unei. continuă pe B1

Focar de coronavirus la unul dintre cele mai importante spitale din Capitala

Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni confirma informatia aparuta in mass-me.

Jurnalista malteza Daphne Caruana Galizia, asasinata la ordinul unui fost ministru. Cat a costat una dintre cele mai cunoscute executii din istoria recenta

Jurnalista de investigatii Daphne Caruana Galizia, in varsta de 53 de ani, care demascase numeroase cazuri de spalare de bani si coruptie in Malta, a fost ucisa la 16 octombrie 2017. O incarcatura.

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Liliecii

Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. Unul dintre cei cu capul in jos zice: Uite, ma, asta iar a lesinat!.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Apelul

Azi dimineata unul dintre telefoanele mele a inceput sa sune. Pe ecran apare: unidentified number - buna ziua, suntem de la SRI! - Stiu. Mi-am dat seama imediat. - Cuma sa? - Pai m-ati sunat pe un smartphone defect,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pensionari

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: Cum asa? Primul pensionar: Doar nu moare inaintea.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Canalul

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal. P1: - Ba, scoate-ma de aici . - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )