Libnet.ro
UNICEF

10:00

DANA BUDEANU a dat din nou de pamant cu Ametitele si Mafiotii: Astia care isi suna mamele si le dau raportul ce au facut, ca au hemoroizi...! Declaratii HALUCINANTE (VIDEO)

B1 B1,
DANA BUDEANU a dat din nou de pamant cu Ametitele si Mafiotii: Astia care isi suna mamele si le dau raportul ce au facut, ca au hemoroizi...! Declaratii HALUCINANTE (VIDEO)

Celebra creatoare de moda Dana Budeanu a realizat un nou vlog incendiar in care lanseaza critici dure la adresa vedetelor din showbizul autohton. continuă pe B1

Ce face Dana Budeanu cu banii castigati din Youtube. A luat o decizie care i-a socat si pe angajatii ei

Dana Budeanu nu se ascunde si spune ce va face cu banii pe care ii castiga din YouTube, cu celebra emisiune Verdict. Stilista spune ca a continuat sa faca emisiune Verdict doar pe banii sai si ca toata suma care va intra in cont din YouTube va fi donata unei cauze nobile. Ce face Dana .

Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou. Ce decizie au luat astazi autoritatile

Liviu Dragnea ar putea fi din nou liber pentru o zi, dupa ce Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat o permisie de 24 de ore. Ultima data cand fostul lider al PSD a putut sa paraseasca inchisoarea a fost in urma cu doua luni. Liviu Dragnea ar putea avea din nou .

PSD vrea din nou la guvernare? Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Reprezentantii social-democrati au anuntat ca va fi decis, peste o saptamana, daca se vor intoarce sau nu la guvernare. Totul in conditiile in care Guvernul Orban ar fi demis, printr-o motiune de cenzura, dupa cum a anuntat Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD a facut o serie de declaratii in aceasta luni, mentionand si ca detaliile .

Ce cadou i-a facut Trump lui Michelle Obama: Pizza, hamburgeri si cartofi prajiti, din nou in meniul scolilor

Pizza, hamburgerii si cartofii prajiti vor fi incluse din nou in meniurile cantinelor din colegiile americane, la ordinul presedintelui american Donald Trump, care a anulat standardele nutritionale impuse de fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama.

Traian Basescu ar putea candida din nou la Primaria Capitalei

Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si fost primar general, ar putea candida din nou la Prim.

Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu. Cantareata are din nou probleme, dupa ce a aflat ca este inselata

Claudia Ghitulescu a luat pe toata lumea prin surprindere toamna trecuta, anuntandu-si divortul dupa cinci ani de relatie si doi de casnicie. Ce se intampla cu divortul Claudiei Ghitulescu Desi parea ca are o casnicie solida cu Marian 42 de ani), iata ca lucrurile s-au stricat total, cand in viata lor a intrat si o .

Reclamele pe WhatsApp, din nou in discutie: ce a promis Facebook

WhatsApp este o proprietate Facebook, una nu foarte profitabila. Din acest motiv, s-a pus de mai multe ori problema introducerii de reclame in aplicatia de chat. Deja de cativa ani, au aparut.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3 seconds )