Libnet.ro
UNICEF

09:30

DOAMNE, CE DRAMA: Laura Cosoi are probleme GRAVE de sanatate! Din nefericire, DIAGNOSTICUL medicilor este TERIBIL... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DOAMNE, CE DRAMA: Laura Cosoi are probleme GRAVE de sanatate! Din nefericire, DIAGNOSTICUL medicilor este TERIBIL... (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi, una din cele mai sexy aparitii din showbizul autohton, pare o femeie implinita, fericita si iubita, la cei 37 de ani. VEZI iN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU LAURA COSOI Cu toate acestea,. continuă pe B1

Probleme de sanatate pentru Laura Cosoi! Frumoasa vedeta are dureri puternice. Ce i-au spus medicii

Laura Cosoi se confrunta cu o problema de sanatate despre care povesteste ca nu i-a gasit leacul. Frumoasa vedeta a declarat ca are dureri puternice. Ce i-au spus medicii? Probleme de sanatate pentru Laura Cosoi Laura Cosoi, care este inca identificata cu serialul La Bloc, are tot ce si-a dorit la varsta de 37 de .

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )