Libnet.ro
UNICEF

16:45

Angela Similea si-a ANULAT CONCERTELE din Romania! Cantareata se gandeste la o pensionare peste Ocean

B1 B1,
Angela Similea si-a ANULAT CONCERTELE din Romania! Cantareata se gandeste la o pensionare peste Ocean

Angela Similea trebuia sa aiba concerte la sfarsitul lunii martie, insa artista a fost nevoita sa le anuleze. Ea a venit in Romania doar pentru o scurta perioada, iar primul concert din 2017 va fi. continuă pe B1

Tarifele taxiurilor pe kilometru in zece orase importante din Romania

Tarifele taxiurilor pe kilometru in zece orase importante din Romania, stabilite dupa numarul de pasageri care calatoresc cu avionul, variaza intre 1,35 lei si 4 lei pe kilometru. Cele mai mari tarife la taxi in Romania in 2017 sunt pe litoral, unde se.

15 producatori de medicamente din Romania anuntat infiintarea unui patronat al industriei

15 producatori de medicamente anunta infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), anunta organizatia, care adauga ca unul dintre principalele obiective ale sale este ca Romania sa devina un hub european al productiei de medicamente.

15 producatori de medicamente din Romania au anuntat infiintarea unui patronat al industriei

15 producatori de medicamente anunta infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), anunta organizatia, care adauga ca unul dintre principalele obiective ale sale este ca Romania sa devina un hub european al productiei de medicamente.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

Seful Terapia Cluj: 15 fabrici de medicamente au pus bazele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania si cer dialog cu autoritatile

Un numar de 15 fabrici de produse farmaceutice din tara au pus bazele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER). Primele masuri anuntate de PRIMER sunt inceperea dialogului cu autoritatile pentru oprirea inchiderii fabricilor si a disparitiei medicamentelor si implicit transformarea acestei industrii dintr-o cenusareasa a economiei intr-un factor de dezvoltare economica accelerata, a anuntat, joi, directorul executiv Dragos Damian, potrivit News. ro.

Avocatii lui Sebastian Ghita au anuntat ca mogulul IT vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

Avocatii fostului deputat fugar Sebastian Ghita au declarat ca mogulul IT si-a exprimat intentia de a asista la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind incarcerat intr-un penitenciar din Belgrad, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta (avocati)

Avocatii lui Sebastian Ghita au declarat marti la Inalta Curte ca fostul deputat vrea sa asiste la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind incarcerat intr-un penitenciar din Belgrad, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

Avocatii lui Sebastian Ghita au declarat marti la iCCJ ca fostul deputat vrea sa asiste la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind.

Aroganta bisericeasca! O catedrala din Romania si-a montat incalzire in scarile exterioare, ca sa nu alunece credinciosii

Scarile exterioare ale Catedralei Episcopale invierea Domnului din Oradea vor fi incalzite. Pe cele 16 trepte, a fost montat un sistem de incalzire, iar peste el urmeaza sa fie puse.

Greva pe aeroporturile din Romania: Clientii nu stiu ce zboruri sunt amanate (VIDEO)

Controlorii de trafic aerian au decis sa mentina greva de avertisment stabilita pentru vineri, 12 mai, intre orele 11. 00 si 13. 33,3% din zborurile programate pentru intervalul orar prevazut vor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3047 seconds )