Libnet.ro
UNICEF

21:30

DESPARTIRE dureroasa in MUZICA ROMANEASCA! Este vorba despre Angela Similea! ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut

B1 B1,
DESPARTIRE dureroasa in MUZICA ROMANEASCA! Este vorba despre Angela Similea! ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut

Indragita artista Angela Similea a disparut din viata publica! Se pare ca marea artista nu ar mai vrea sa cante. continuă pe B1

A MURIT! Florin Chilian, rapus de DURERE! MUZICA ROMANEASCA, in doliu!

Doliu in muzica romaneasca! Este vorba despre cantaretul Jerry Schwartz. REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMANI CARE VOR MURI PANA LA FINALUL ANULUI! GALERIE FOTO CUTREMURATOARE) Florin Chilian.

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! CANCERUL a recidivat! Familia, apel DISPERAT! E nevoie de ZECI DE MII DE EURO (FOTO)

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B). Leotocmai a primit o veste trista, si anumetumora pe.

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! Familia, iN LACRIMI!

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B).

Scandalul apei continua - viceprimarul Capitalei ameninta ca i va face plngere penala ministrului Sanatatii: Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ameninta ca ii va face plangere penala ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie ce ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului. Saptamana trecuta, Sorina Pintea le recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut, prepararea hranei sau igiena, iar viceprimarul Capitalei sustine ca este vorba despre o actiune concertata a binomului Pintea-Dragnea.

Ministrul Andronescu promite TABLETE pentru toti elevii: Este vorba de 400 de milionae de euro

Dupa ce a declarat ca nu este de acord cu interzicerea telefoanelor mobile pentru elevi, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizat ca, in cel mult un an, vrea sa cumpere tablete pentru toti elevii din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )