Libnet.ro
UNICEF

11:15

Legatura NESTIUTA dintre Regele Mihai si Angela Similea

B1 B1,
Legatura NESTIUTA dintre Regele Mihai si Angela Similea

Este una dintre cele mai indragite artiste ale Romaniei, dar putini ii cunosc povestea incredibila de viata. Copilaria Angelei Similea este in mod direct legata de Casa Regala. continuă pe B1

REGELE MIHAI A MURIT. Ce spune marele istoric Lucian Filip Iorga despre pierderea Majestatii Sale

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. Este o veste teribila pentru.

Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

Detaliul pe care nu il stiati despre Regele Mihai. Fotografia care arata adevarul

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a fost unul dintre stranepotii Reginei Victoria a.

Regele Mihai a murit / Ministrul Apararii: Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat tarii

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a transmis marti Casei Regale a Romaniei un mesaj de condoleante dupa incetarea din viata a Majestatii Sale Regele Mihai I. Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat Tarii, se arata in mesajul ministrului apararii.

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfasietor al Tamarei Buciuceanu, dupa moartea Regelui Mihai

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate si mai.

Regele Mihai a murit. Legaturile mai putin cunoscute dintre Casa Regala a Romaniei si cea britanica

Casele Regale din Romania si Marea Britanie nu ezita sa participe impreuna la serbari importante. in 2001, Regele Mihai si-a sarbatorit ziua de nastere la implinirea a 80 de ani la.

Regele Mihai a murit. Klaus Iohannis: Romania va organiza toate ceremoniile asa cum se cuvine. Vom avea si zile de doliu national

Regele Mihai a murit Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa transmita un mesaj emotionant cu acest prilej. A trecut in nefiinta Regele MIhai. A fost una dintre cele mai mari personalitati.

Regele Mihai a murit / Klaus Iohannis: Cu siguranta vom avea zile de doliu national. Va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, care a scris cu litere mari istoria tarii noastre. Seful statului a mai precizat ca autoritatile vor organiza asa cum se cuvine toate ceremoniile funerare si ca vor fi decretate cu siguranta zile de doliu national. UPDATE: In aceste ore, va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I, a transmis ulterior, intr-un mesaj pe Facebook, presedintele Iohannis.

VIDEO Regele Mihai a murit / Klaus Iohannis: Cu siguranta vom avea zile de doliu national. Va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, care a scris cu litere mari istoria tarii noastre. Seful statului a mai precizat ca autoritatile vor organiza asa cum se cuvine toate ceremoniile funerare si ca vor fi decretate cu siguranta zile de doliu national. UPDATE: In aceste ore, va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I, a transmis ulterior, intr-un mesaj pe Facebook, presedintele Iohannis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )