Libnet.ro
UNICEF

12:30

Motivul pentru care Angela Similea a disparut din lumina reflectoarelor la 72 de ani. Ce planuri de viitor are artista

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Angela Similea a disparut din lumina reflectoarelor la 72 de ani. Ce planuri de viitor are artista

De mai multi ani, marea interpreta duce o viata discreta, departe de lumina reflectoarelor. in urma cu cateva zile, insa, cel alaturi de care a concertat de multe ori, cantaretul Ovidiu Komornyk, a vorbit despre decizia Angelei Similea de a nu mai aparea in lumina reflectoarelor pentru o vreme. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care o femeiea cerut divort la numai treiminute dupa casatorie. Asa se poarta chiar de la inceput

Un cuplu din Kuweit a facut istorie, dupa ce a devenit perechea din tara cu cea mai scurta casatorie. Femeia a cerut divortul dupa doar trei minute de la semnarea actelor. Potrivit presei locale, la scurt tim.

A injunghiat mortal opt persoane si a ranit alte sapte. Motivul pentru care un barbat a recurs la acest gest e incredibil

Un barbat, care isi suspecta sotia ca il insala, a injunghiat mortal opt persoane de suparare. Incidentul socant a avut loc in vestul Chinei. Barbatul s-a imbatat sia ucis opt persoane.

Nicolae Robu (PNL Timis): Acesta este motivul pentru care eu, un primar si in plus presedinte de filiala, sunt atat de preocupat de aceste alegeri

Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, face apel la mobilizarea tuturor liberalilor pentru castigarea alegerilor europarlamentare, potrivit Agerpres. PNL trebuie sa castige alegerile europarlamentare! Nu.

De ce a disparut Angela Similea din lumina reflectoarelor la 72 de ani. Ce planuri de viitor are artista

De mai multi ani, marea interpreta duce o viata discreta, departe de lumina reflectoarelor. in urma cu cateva zile, insa, cel alaturi de care a concertat de multe ori, cantaretul Ovidiu Komornyk, a vorbit despre decizia Angelei Similea de a nu mai aparea in lumina reflectoarelor pentru o vreme.

Motivul pentru care Traistariu a ratat si Eurovision Belarus 2019: Sufar ca un caine

Cantaretul Mihai Traistariu 39 de ani) a povestit care este motivul pentru care nu a mai ajuns la Eurovisionul din Belarus si a pierdut, astfel, orice sansa de a ajunge in finala.

Motivul NESTIUT pana acum pentru care Dragnea a renuntat subit la deplasarea in SUA, unde era invitat la Micul Dejun de Rugaciune

Liviu Dragnea nu va mai pleca in SUA pentru a participala cea de-a 67-a editie a Micului Dejun cu Rugaciune Nationala. Liderul PSD ar fi fost avertizat de israelieni sa nu mai faca deplasarea in SUA la.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Roman a plecat cuvaliza criminalistica a politistilor, care faceau cercetari la un accident - VIDEO

Un barbat, in varsta de 69 de ani, din Roman este acuzat ca a furat valiza criminalistica a politistilor, in timp ce acestia interveneau un accident rutier. Valiza continea echipament pe care anchetatorii.

Motivul pentru care Rowan Atkinson a decis sa renunte temporar la actorie

Actorul britanic Rowan Atkinson 64 de ani) a anuntat ca renunta la actorie pentru un an si a marturisit ce l-a determinat sa ia aceasta decizie.

Care este adevaratul motiv pentru care o femeie se casatoreste

Barbatul care isi asuma responsabilitatea pentru soarta femeii iubite, care hotaraste sa-si intemeieze o casa si o familie proprie, este sotul, fondatorul vietii de familie, stapanul casei si capul.

Donald Trump: Unul dintre motivele pentru care vreau sa ramanem prezenti in Irak este supravegherea Iranului, pentru ca Iranul este adevarata problema

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat ca e important ca militarii americani sa ramana in Irak, pentru a putea urmari indeaproape Iranul - adevarata problema, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3344 seconds )