Libnet.ro
UNICEF

20:47

Lidia Buble indragostita pana peste cap de Catalin Botezatu: Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Lidia Buble indragostita pana peste cap de Catalin Botezatu: Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata Lidia Buble a vorbit in premiera despre pasiunea ei pentru Catalin Botezatu, cu ani buni inainte de a-l cunoaste pe Razvan Simion. Artista a povestit ca dormea efectiv cu poza. continuă pe B1

Surpriza de proportii pentru Razvan Simion. Dupa despartire, Lidia Buble a luat decizia radicala si s-a refugiat chiar in bratele lui... (GALERIE FOTO)

Razvan Simion anunta in urma cu o saptamana ca el si frumoasa lui iubita, Lidia Buble s-au despartit. Zvonurile cu privire la o posibila ruptura ar fi aparut inca de la inceputul anului, insa Lidia.

Lidia Buble: Care a fost primul mesaj pe care l-a transmis aceasta dupa despartirea de Razvan Simion? Reactia neasteptata a artistei

Asaltata de intrebari, artista a rabufnit intr-un final si a transmis un mesaj dur. Inclusiv fanii au fost uimiti de reactia vedetei. Despartirea dintre Lidia Buble si Razvan Simion a fost cumva asteptata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )