Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion. LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

B1 B1,
SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion. LIDIA BUBLE arunca BOMBA in showbiz

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si. continuă pe B1

Scandal intre Ilie Nastase si Gigi Becali! Gestul care l-a scos din sarite pe fostul jucator de tenis

Ilie Nastase a intervenit in scandalul momentului la FCSB si l-a criticat pe Gigi Becali pentru decizia de a-l indeparta de la echipa pe fostul director sportiv, Narcis Raducan. Fostul mare tenismen a vorbit si despre sistemul play-off play-out din Liga 1, care dezavantajeaza echipa care termina sezonul regulat pe prima pozitie in clasament.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

Tudor Chirila, scandal cu soferii din Bucuresti! Antrenorul de Vocea Romaniei a sesizat imediat Politia. Reactie total neasteptata a autoritatilor

Bucurestiul este, fara dar si poate, orasul masinilor, in care ele se plimba linistite cand si mai ales unde vor si stau unde le dorescrotile. De aici si oful lui Tudor Chirila, care se afla in plin scandal cu cativa soferi care au blocat trotuarul si accesul la trecerea de pietoni. Antrenorul de la Vocea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )