Libnet.ro
UNICEF

20:00

Suma RECORD pe care Lidia Buble a castigat-o doar intr-o singura luna!

B1 B1,
Suma RECORD pe care Lidia Buble a castigat-o doar intr-o singura luna!

Nu a avut noroc in dragoste, alaturi de Razvan Simion, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine artista Lidia Buble a inregistrat un profit record, scrie Impact. Cati bani a facut Lidia. continuă pe B1

Cati bani a facut Lidia Buble in doar o singura luna. E un adevarat record

Lidia Buble nu a avut noroc in dragoste, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine indragita artista, Lidia Buble Art SRL, a inregistrat un profit record in anul 2019. Cati bani a facut Lidia Buble intr-o singura luna. A fost un adevarat record Lidia Buble s-a despartit de curand de Razvan Simion, .

Cum arata Lidia Buble in urma cu sase ani. Era de nerecunoscut la Neatza cu Razvan si Dani

Lidia Buble a avut parte de schimbari uriase de-a lungul anilor de cand se afla in vizorul tuturor. Artista vizioneaza cu drag imaginea cu care a debutat in industria muzicii romanesti. Cum arata fosta iubita a lui Razvan Simion in urma cu sase ani? Cum arata Lidia Buble la inceputul carierei? Lidia Buble a debuta .

Lidia Buble, declaratii de dragoste dupa despartirea de Razvan Simion. Totul a fost facut public

Lidia Buble a fost extrem de tacuta in urma despartirii de Razvan Simion. Dar a venit momentul in care artista si-a gasit linistea si se simte mai plina de dragoste decat niciodata. Cui arata iubirea acum? Lidia Buble, declaratii dupa despartirea de Razvan Simion Zvonurile aratau ca cei doi s-au despartit, dar ambii au decis .

Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita

Lidia Buble a facut un anunt, prin care a lasat fanii cu gura cascata. Acesta pare ca este mai implinita ca niciodata. Despartirea dintre ea si Razvan Simion a fost ca un soc pentru showbiz-ul romanesc. Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita Lidia, aflata in cadrul emisiunii fostului sau .

Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

In urma cu o saptamana, Lidia Buble si Razvan Simion s-au reintalnit live dupa despartire, in platoul emisiunii Neatza de la Antena 1. El i-a ramas manager, iar, precum in mesajul care le anunta separarea, cei doi pare ca au ramas foarte buni prieteni si construiesc proiectul muzical inceput. Resentimente nu au ramas, drept dovada .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )