Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza de proportii pentru Razvan Simion. Dupa despartire, Lidia Buble a luat decizia radicala si s-a refugiat chiar in bratele lui... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Surpriza de proportii pentru Razvan Simion. Dupa despartire, Lidia Buble a luat decizia radicala si s-a refugiat chiar in bratele lui... (GALERIE FOTO)

Razvan Simion anunta in urma cu o saptamana ca el si frumoasa lui iubita, Lidia Buble s-au despartit. Zvonurile cu privire la o posibila ruptura ar fi aparut inca de la inceputul anului, insa Lidia. continuă pe B1

Razvan Simion, anunt soc dupa despartirea de Lidia Buble! Doua de 20

Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat, a anuntat Razvan Simion, in urma cu cateva zile. De atunci, Lidia Buble nu a mai postat atat de des pe retelele de socializare, iar prezentatorul TV a tinut piept unor replici acide, venite din partea colegului sau de platoul, Dani Otil. Razvan Simion, anunt .

Lidia Buble, mesaj uluitor dupa despartirea de Razvan Simion. Te iubesc, desi pe mine m-ai batut cel mai mult!

Dupa aproape jumatate de an de speculatii si declaratii incerte, in care nici Lidia Buble, nici Razvan Simion nu au confirmat separarea, matinalul a decis sa spuna public adevarul. A urmat ziua de nastere a artistei si, desi intr-un alt context fata de cum s-a obisnuit cel putin in ultimii 5 ani, vedeta a radiat.

Lidia Buble: Care a fost primul mesaj pe care l-a transmis aceasta dupa despartirea de Razvan Simion? Reactia neasteptata a artistei

Asaltata de intrebari, artista a rabufnit intr-un final si a transmis un mesaj dur. Inclusiv fanii au fost uimiti de reactia vedetei. Despartirea dintre Lidia Buble si Razvan Simion a fost cumva asteptata.

FOTO REPORTAJ |Cum s-a schimbat apetitul romanilor pentru mall-uri, dupa doua luni de izolare

Desi romanii sunt mari consumatori de centre comerciale, dupa doua luni de izolare, apetitul pentru mall-uri pare sa se fi schimbat, cel putin pe termen scurt, atat pe fondul tendintei de a evita spatiile aglomerate, cat si, probabil, ca urmare a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )