Libnet.ro
UNICEF

21:30

AndreeaBocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

B1 B1,
AndreeaBocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

AndreeaBocelli, celebrul tenor italian, a dezvaluit, marti, ca a fost infectat cu COVID-19, alaturi de toti membrii familiei, la inceputul lunii martie si a avut simptome usoare. continuă pe B1

O asistenta medicala din Botosani a decedat dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus face victime in intrega lume, iar cadrele medicale care sunt nevoite sa ingrijeasca pacienti infectati cu noul coronavirus cunt cele mai supuse pericolului. in acest context, Romania a i.

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cati pacienti sunt internati la Spitalul Deva

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Numarul persoanelor vindecate dupa infectia cu Covid 19 a crescut.

Numarul de infectari cu noul coronavirus, in scadere. Doar 146 de noi imbolnaviri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 18. 429 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 146 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 210 decese, iar 11. 874 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 181.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces. Cate cazuri au fost raportate

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces al unei hunedorence infectata cu Covid 19 a fost raportat luni.

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul.

213 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 18.283 de cazuri

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 18. 283 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 213 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 193 decese, iar 11. 630 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 177.

Riscurile relaxarii. Mai multe persoane s-au infectat in Germania dupa ce au mers la un restaurant

Oficiali din domeniul sanatatii din nord-vestul Germaniei continua sa investigheze un focar de coronavirus izbucnit la un restaurant din Saxonia Inferioara, in contextul in care numarul de persoane testate pozitiv continua sa creasca.

Cum ataca noul coronavirus organismul uman. COVID-19, mai imprevizibil decat un simplu virus respirator

Virusul COVID-19 a infectat, pana in prezent, peste 5,3 milioane de persoane la nivel mondial. De asemenea, peste 342. 300 de oameni si-au pierdut viata din cauza virusului COVID-19, iar alti circa 53. 500 sunt in.

COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

Autoritatile franceze au raportat duminica cea mai mica crestere zilnica a cazurilor noi de coronavirus si cel mai mic bilant al deceselor, de la initierea primelor masuri restrictive pentru blocarea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )