Libnet.ro
UNICEF

23:46

Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

ADPM ADPM,
Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

In plina pandemie COVID-19, pacientii cu boli cronice intampina dificultati in a accesa cabinetele medicale desi au nevoie de sprijinul specialistilor in toata aceasta perioada. Pentru a veni in ajutorul acestora, proiectul Medici pentru Romania a lansat campania Nu uitam de ceilalti, prin care doctori din Romania, dar si din diaspora, asigura suport online GRATUIT pacientilor cu boli cronice sau diverse simptome usoare, fara legatura cu COVID-19. continuă pe ADPM

Metropolitan Opera transmite online, gratuit, spectacole-capodopera din ultimii 14 ani

Carmen, de Bizet, La Boheme, de Puccini, si La Traviata, de Verdi, se numara intre spectacolele pe care Metropolitan Opera le-a transmis online, gratuit, in criza COVID-19. Dupa ce in acest weekend vom putea asculta online opere de Wagner, saptamana viitoare vor fi transmise si alte capodopere: Dialogul Carmelitelor, Barbierul din Sevilla, Pescuitorii de perle, Norma, Macbeth.

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )