Libnet.ro
UNICEF

09:45

CUTREMUR in showbiz! Una dintre cele mai indragite actrite s-a SINUCIS intr-un mod CUMPLIT. Sotul ei e in stare de SOC

B1 B1,
CUTREMUR in showbiz! Una dintre cele mai indragite actrite s-a SINUCIS intr-un mod CUMPLIT. Sotul ei e in stare de SOC

Actrita si modelul Stefanie Sherk, sotia starului de la Hollywood Demian Bichir, si-a pus capat zilelor. Actorul s-a intors de la cumparaturi cand a gasit trupul sotiei sale plutind cu capul in jos . continuă pe B1

CUTREMUR intr-una din cele mai populare destinatii de Paste! Aveti GRIJA: Specialistii tocmai au facut anuntul

Un cutremur de magnitudine 4 a zguduit joi insula Creta Grecia), la ora 02:51. Seismul a avut loc la o adancime de 18 km. InsulaCretaeste frecventata de multi romani, aceasta fiind destinatia.

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie.

CTP, la Digi24: Cu aceasta remaniere, Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Lovitura fulgeratoare a presedintelui Klaus Iohannis, chiar daca anuntul lui din aceasta dupa-amiaza nu a surprins pe nimeni. Pur si simplu a anuntat ca nu e de acord cu remanierea ceruta de Viorica Dancila. Si toata lumea a asteptat ca PSD sa intre in scena cu planul B. Dar nu a fost cazul.

Marcile de masini sprijinite cu bani si sclavi de Hitler. Unul dintre cele mai cunoscute branduri auto din lume a aparut la comanda expresa a dictatorului

Documentele istorice arata ca una dintre cele mai celebre marci de automobile de astazi a aparut in perioada interbelica la ordinele lui Adolf Hitler. Mai mult decat atat, industria auto germana a inflorit in timpul nazismului, cu sprijinul lui Hitler.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

CTP, despre remaniere: Dragnea a reusit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier in propriul genunchi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu este de acord cu remanierea ceruta de premierul Viorica Dancila si i-a dat planurile peste cap lui Liviu Dragnea. Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul si a spus ca Dragnea este cel care iese in pierdere dupa refuzul primit din partea sefului statului. Deja chestiunea majoritatii e depasita.

VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

Henry Bloch, care a ajutat la construirea companiei din zona fiscala HR Block, devenind una dintre cele mai importante entitati din economia americana a secolului trecut, a murit marti, la varsta de 96 de.

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

ULUITOR! Anca Turcasiu, AGRESATA?! Eram invitata in diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi catre altceva

Anca Turcasiu este una dintre cele mai populare actrite din Romania. inca de la filmul de debut, de la inceputul anilor 1990, Miss Litoral, vedeta facea furori, relateaza Stirescu.

Cum arata Tamara Buciuceanu-Botez la aproape 90 de ani

Este una dintre cele mai mari actrite pe care le-a dat Romania, cu o cariera de peste 65 de ani, fiind sarbatorita la finalul lui 2018 pentru intreaga ei cariera. Tamara Buciuceanu-Botez, caci despre ea este vorba, supranumita Doamna comediei romanesti, va implini 90 de ani peste doar cateva luni, iar publicul si lumea teatrului si a cinematografiei nu au uitat-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )