Libnet.ro
UNICEF

01:05

LACRIMI in Romania! Este vorba despre SINUCIDERE! Cornelia Catanga ...

B1 B1,
LACRIMI in Romania! Este vorba despre SINUCIDERE! Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute artiste de muzica lautareasca din Romania, a vorbit despre momentele de cumpana din viata sa. Ea a marturisit ca s-a gandit sa se sinucida, si asta nu doar o . continuă pe B1

LACRIMI in muzica populara! Este vorba despre Benone Sinulescu: GATA, POT SA MOR

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

VIDEO Mai stai un pic, noul videoclip al formatiei Antract: Este o piesa despre momente traite de fiecare dintre noi

Una dintre cele mai cunoscute si mai longevive formatii rock din Romania, Antract, a lansat de curand videoclipul unei piese de pe ultimul album aparut in toamna anului trecut. Este vorba despre Mai stai un pic, din colectia Lasa-te dus.

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Cine este suspectul

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant. Politistul a fost identificat la Slatina si va fi adus la Bucuresti.

A fost gasit barbatul care a amenintat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Sercan. Este vorba despre un ofiter de politie. Perchezitii la Academia de Politie

Mai multe perchezitii au avut loc miercuri dimineata la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, anchetatorii suspectand unul dintre ofiteri ca ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea ziaristei Emiliei Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant.

Philippe Heim, Director General adjunct, Societe Generale: Romania este o piata strategica pentru noi. O discutie despre Notre Dame, Brexit, imbatranirea populatiei si piata bancara locala

Philippe Heim, numarul doi al Societe Generale a vizitat zilele trecute Romania, actionarii BRD numindu-l administrator al bancii. Heim a acceptat sa stea de vorba cu reporterul HotNews, discutia abordand de la teme ce tin de piata bancara, la incendiul de la Notre Dame, Brexit, imbatranirea populatiei si modul in care aceasta afecteaza bankingul sau viitorul pietei bancare din Romania.

JALE in Romania! A MURIT Cristian Popescu! INIMA i-a CEDAT!

Cristian Radu Popescu a incetat din viata la varsta de 73 de ani. Este vorba despre un rneumit medic din Romania.

Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci, in Comisia pentru constructia gradinitelor cu profil sportiv, proiect de care este interesat Tiriac

Cinci persoane fac parte din Comisia programului care l-ar avantaja pe Ion Tiriac sa faca gradinite cu profil sportiv. Este vorba despre Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Gabriela Szabo, Camelia Potec si Florin Pelin, rector al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Desi in ordinul presedintelui Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, Ion Ghizdeanu, scrie ca e vorba de 7 membri in Comisia pentru gradinite cu profil sportiv, in anexa sunt doar 5 nume.

Peste 4.000 de romani vor bani de la stat. Ce este programul Investeste in tine

Peste 4. 000 de romani vor bani de la stat sa isi acopere nevoile legate de formarea si dezvoltarea profesionala. Este vorba despre cererile depuse in programul Investeste in tine, lansat in octombrie.

Premierul Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Chinei: Romania este interesata de cresterea schimburilor comerciale

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi, 25 aprilie 2019, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, doamna Jiang Yu. Seful Guvernului de la Bucuresti a adresat fe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )