Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

B1 B1,
Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

E nebunie totala! Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Aceasta este fotografia in care apare fostul primar al. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Batranetea si boala isi spun cuvantul in ceea ce-l priveste pe Viorel Lis. Fostul primar a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Odata cu aparitia bolii, au.

Stirea NEAGRA a momentului: Viorel Lis va fi INCINERAT! Oana a facut ANUNTUL, in LACRIMI

Viorel Lis a socat Romaniacu una dintre declaratiile sale! ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! A PLECAT TARZIU, iN NOAPTE! MARA BANICA A DAT VESTEA TRISTA! ULTIMELE IMAGINI Fostul primar al Capitalei a.

A FOST FINALUL: Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate par sa se tina scai de Viorel Lis, dupa ce fostul edil al Capitalei a suferit un atac cerebral. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Oana.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, venim cu vesti triste! Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. Artista este acum plansa de multi prieteni, familie, dar nu in.

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

CEL MAI MARE SECRET al lui Viorel Lis a iesit la iveala! Oana L-A DAT DE GOL! Asta ii dadea putere si vitalitate

Oana Lis a facut o marturisire de necrezut pe internet! E CRIMA SECOLULUI! SI-A OMORAT SOTIA SI CEI DOI COPII! INCREDIBIL CE I-A FACUT iNAINTE DE A O STRANGULA! IMAGINI DE COSMAR GALERIE FOTO) Vedeta a.

Dumnezeule: Iulia Vantur, prinsa de CUTREMUR in Bali! Anunt de ultim moment privind starea artistei. Din pacate, iubita lui Salman Khan...

Cu o cariera in ascensiune la Bollywood si o relatie serioasa cu cel mai mare star indian, Salman Khan, Iulia Vantur si-a vazut moartea cu ochii.

LACRIMI in showbiz! Din pacate, INFORMATIA despre GABRIEL COTABITA a fost CONFIRMATA

Celebrul cantaret Gabriel Cotabita a fost la un pas de moarte in anul 2015 cand a fost luat cu salvarea de la sala de sport, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta de 70 de ani pe care o are, dar o ajuta si operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Artista de muzica populara a fost criticata.

LACRIMI in showbiz! Adriana Bahmuteanu a PIERDUT LUPTA! Silviu Prigoana e DISTRUS! Din pacate...

Schimbare bomba in showbizul romanesc! Adriana Bahmuteanu a pierdut lupta cu kilogramele in plus, in urma problemelor de sanatate din ultima perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )