Libnet.ro
UNICEF

17:15

A murit Marian Radulescu. Actorul de la Teatrul Excelsior s-ar fi sinucis

Adevărul Adevărul,
A murit Marian Radulescu. Actorul de la Teatrul Excelsior s-ar fi sinucis

Actorul Marian Radulescu,care a facut parte din echipa Teatrului Excelsior din Bucuresti, a murit sambata, la varsta de 40 de ani. continuă pe Adevărul

UPDATE Marian Radulescu, actor la Teatrul Excelsior, a murit la 40 de ani

Actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior din Bucuresti a murit la varsta de 40 de ani, anunta institutia. Potrivit unor surse Libertatea, actorul s-ar fi sinucis, dupa ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului in care locuia.

Doliu la Teatrul Excelsior Bucuresti. De ce s-a sinucis Marian Radulescu

Actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior a murit. Cu sufletul greu anuntam ca ne-a parasit Marian Radulescu, un actor generos si dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alaturi de familia si.

Tragedie in lumea teatrului. indragitul actor Marian Radulescu s-a sinucis

Actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior a murit sambata. Anuntul a fost facut de colegii sai, pe pagina de Facebook a institutiei. Cu sufletul greu anuntam ca ne-a parasit Marian Radulescu,.

Cine era actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior. Motivul pentru care s-a sinucis

Teatrul romanesc a tras cortina pentru ultima oara pentru Marian Radulescu. Teatrul Excelsior, cel in care a activat, a transmis condoleante familiei actorului. Primele informatii sustin ca artistul s-a sinucis. Actorul Marian Radulescu s-a sinucis? Actorul de la Excelsior, Marian Radulescu, s-a stins din viata in cursul zilei de sambata, 6 iulie. Potrivit unor informatii .

Un actor de la Teatrul Excelsior a murit la 40 de ani

Actorul Marian Radulescu de la Teatrul Excelsior din Bucuresti a murit la varsta de 40 de ani, anunta institutia. Potrivit unor surse Libertatea, actorul s-a sinucis, dupa ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului in care locuia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )