Libnet.ro
UNICEF

16:15

DESPARTIRE DUREROASA! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara nu va mai fi la fel

B1 B1,
DESPARTIRE DUREROASA! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara nu va mai fi la fel

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu. continuă pe B1

Guvernul Orban a adoptat OUG care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti. Despre ce este vorba

Guvernul Orban a adoptat Ordonanta de Urgenta, care va duce la cresterea competivitatii industriei romanesti, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Energiei, la capatul sedintei de cabinet de vineri. Este.

Sotia lui Cabral a dat VESTEA CEA MARE, chiar inainte de sarbatori! Fanii i-au FELICITAT imediat! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Andreea Ibacka a impartasit o veste mare cu prietenii virtuali si, extrem de emotionata, a scris cateva cuvinte despre primii pasi ai micutei Namiko.

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente. Este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au.

Angajatii Consiliului Concurentei primesc SPOR pentru conditii vatamatoare de munca: NIVELUL RADIATIILOR EMISE DE ANTENELE DE PE CASA PRESEI ESTE PRINCIPALUL MOTIV

Angajatii Consiliului Concurentei isi rontunjesc veniturile prin sporturile de antena pe care le primesc lunar. Concret, este vorba despre antenele de pe Casa Presei, unde isi au sediul Consiliul.

invatatoarea le-a trimis o scrisoare parintilor care i-a scos din sarite. Este infiorator sa faci asa ceva! (FOTO)

O invatatoare a reusit sa-i scoata din sarite pe parinti, dupa ce le-a trimis o scrisoare inainte de petrecerea de Craciun.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )