Libnet.ro
UNICEF

18:30

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

B1 B1,
Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu. continuă pe B1

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a fostului primar al Capitalei s-a agravat. Viorel Lis a fost operat in urma cu cateva luni si acum comunica din ce in ce mai.

Oana Zavoranu, schimbare de look. Actrita din Sacrificiul este blonda. Cat de mult te schimba o culoare!

Oana Zavoranu, actrita in Sacrificiul de la Antena 1 parca a pus mana pe elixirul tineretii. Desi a renuntat de mult la operatiile estetice, de aceasta data a trisat si si-a facut, totusi, o imbunatatire. S-a facut blonda! Oana Zavoranu, Diva din Sacrificiul, si-a facut o schimbare de look Serialul Sacrificiul de la Antena 1, .

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate care o macina! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte inca o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma... (FOTO)

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Doi celebri FOTBALISTI, eliberati din inchisoare. Sportivii nationalei au executat jumatate din pedeapsa (VIDEO)

Doi cunoscuti fotbalisti internationali au fost eliberati din inchisoare, dupa un an in care au stat dupa gratii pentru ca au batut un politician. Este vorba despre sportivii rusi Pavel Mamaev si Alexander.

Elixirul egiptean din 2 ingrediente: vindeca tot organismul si asigura o viata lunga

In vremea faraonului Amenhotep al IV-lea, care si-a luat apoi numele de Akhenaton, la porunca acestuia, a fost elaborata o reteta miraculoasa. Este vorba despre Antica, o bautura care era menita sa le.

Cinci deputati demisioneaza din grupul ALDE Tariceanu ramane fara grup si la Camera Deputatilor

Cinci deputati din partidul lui Tariceanu au demisionat din grupul ALDE de la Camera. Este vorba despre Ion Cupa, Alexandru Baisanu, Gratiela Gavrilescu, Mihai Nita si Marian Cucsa. Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numarul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputatilor. Reamintim ca si la Senat, grupul ALDE s-a desfiintat dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Camerei Superioare cu sustinerea PSD.

Eroare de soft la USR: voturile de la alegerile interne, renumarate. Daca vreti sa dam vina pe cineva, este vorba de IT-sti

Ionut Mosteanu, membru in Biroul National al USR, a declarat, marti pentru Mediafax, ca a fost reluata numaratoarea voturilor de la alegerile interne din cauza unei erori de soft. Astfel, la o prima numaratoare, Stefania Petre era in Biroul National, iar la o a doua intra Andrei Corbu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )