Libnet.ro
UNICEF

23:30

DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

B1 B1,
DRAMA in MUZICA POPULARA! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Fanii sunt in lacrimi! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu. continuă pe B1

Soc in MUZICA POPULARA! Stirea momentului despre BENONE SINULESCU! FUEGO a facut anuntul in LACRIMI!

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj emotionat pe Facebook in care vorbeste despre motivele pentru care merita sa iubim Romania, in ciuda decorului gri in care suntem uneori.

SOC in ROMANIA! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Fiul sau a facut ANUNTUL TRIST, iN LACRIMI!

Florin Piersic a povestit in urma cu ceva timpo conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata,.

Se intampla in lumea medicala din Romania! Este vorba despre un medic din Vaslui - Ce a putut face pentru un schimb de tura, e ireal

Medicul de la Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui acuzat de colegi ca nu resusciteaza pacienti in stop cardio-respirator a primit un avertisment. in plus ca masura disciplinara a fost mutat pentru.

SCANDAL PORNO in muzica populara: Amantul-POLITICIAN al unei cunoscute artiste A POSTAT pe net filmuletele de amor! (FOTO)

Scandal monstru in muzica populara romaneasca! O indragita interpreta a trecut prin momente de cosmar dupa ce a cazut in ispita, iar amantul cunoscut politician a santajat-o cu o.

Lacrimi in muzica POPULARA! Biata IRINA LOGHIN! Medicii au confirmat! E vorba despre ACCIDENT VASCULAR

Irina Loghin a vorbit despre momentele teribile pe care le-a trait in urma cu sase luni! Vedeta a suferit un accident vascular, spre marea ingrijorare a fanilor vedetei.

Tuodrel Toader se lauda cu doua ambarcatiuni. Nicio vorba despre criticile Comisiei de la Venetia

La doua zile de la prezentarea raportului Comisiei de la Venetia, care reia criticile legate de ordonantele de urgenta pe justitie si cere desfiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor, fostul ministru Tudorel Toader rupe tacerea. Nu cu postari punctuale despre criticile Comisiei, ci laudandu-se cu. doua ambarcatiuni ale Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.255 seconds )