Libnet.ro
UNICEF

06:45

Motivele pentru care Adele a ales sa slabeasa. Cantareata a fost acuzata de superficialitate (FOTO)

B1 B1,
Motivele pentru care Adele a ales sa slabeasa. Cantareata a fost acuzata de superficialitate (FOTO)

Celebra cantareata Adele i-a uimit pe fanii sai in momentul in care a publicat pe Instagram o fotografie in care este vizibil cu ochiul liber cat de mult a reusit sa slabeasca. Multi au laudat-o. continuă pe B1

Care sunt motivele pentru care se poate parasi localitatea de domiciliu dupa 15 mai

Raed Arafat a explicat la Antena 3 care sunt motivele pentru care putem iesi din localitatea de domiciliu pentru a calatori in alta localitate.

Mihai Albu a rabufnit dupa ce Iulia l-a tinut departe de fetita lor in ultimele doua luni. Motivele pentru care nu i se permite sa tina legatura cu copilul

Creatorul de moda Mihai Albua trecut prin momente delicate pentru ca fosta sotie, indragita Iulia Albu, l-a tinut departe de fetita lor, Mikaela, timp de doua luni, adica de cand au fost impuse.

VIDEO Un barbat a pierdut un plic cu 30.000 de euro intr-un magazin din Timisoara. Motivul pentru care nu a fost identificat desi apare pe camere

Un barbat din Timisoara a pierdut un plic cu 30. 000 de euro intr-un supermarket din Timisoara, insa de cateva zile politistii nu reusesc sa-l identifice, desi momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Procedura este foarte greoaie din cauza faptului ca barbatul purta masca de protectie pe fata.

Adevaratul motiv pentru care CCR a declarat neconstitutionale amenzile din perioada starii de urgenta

CCR arata, in motivarea deciziei prin care amenzile din perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, ca legea nu intruneste exigentele de claritate, precizie si previzibilitate, iar stabilirea contraventiilor este lasata, in mod arbitrar, la aprecierea agentului constatator.

Motivul pentru care zeci de mii de oameni vor sa aiba coronavirus

Peste 16. 000 de persoane, majoritatea tineri, sunt dispuse sa fie infecatate cu noul coronavirus. Tot sacrificiul, pentru a face cat mai repede posibila aparitia unui vaccin care sa distruga virusul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )