Libnet.ro
UNICEF

15:15

Oana Roman, aparitie spectaculoasa dupa ce a slabit. Dieta care a ajutat-o sa piarda zeci de kilograme

B1 B1,
Oana Roman, aparitie spectaculoasa dupa ce a slabit. Dieta care a ajutat-o sa piarda zeci de kilograme

Oana Roman i-a surprins pe fanii internauti cu ultima ei aparitie la piscina. Vedeta a reusit sa slabeasca foarte mult, iar acum nu mai seamana deloc cu fiica lui Petre Roman pe care o stia toata lumea. Cu o. continuă pe B1

Oana Roman a dezvaluit dieta minune cu ajutorul careia a slabit spectaculos. Cu lacrimi in ochi, despre cei 20 de ani in care a fost hartuita pentru ca era grasa

Oana Roman a dezvaluit care este dieta minune cu ajutorul careia a slabit spectaculos. Invitata la Sinteza Zilei, Oana Roman a facut public secretul pe care toata lumea il astepta. Vedeta spune ca in cateva luni a pierdut patru masuri la haine.

Oana Roman, prima fotografie la piscina dupa ce a slabit spectaculos! Cum arata acum vedeta TV

Oana Roman a postat prima fotografie de la piscina, dupa ce a slabit un numar mare de kilograme. Vedeta arata din ce in ce mai bine si lasa acest lucru sa se vada, postand o multime de fotografii in diverse ipostaze.

Cum arata Oana Roman dupa ce a slabit. Vedeta a facut furori la piscina cu noua silueta (GALERIE FOTO)

Oana Roman a slabit spectaculos in ultimele luni, iar fotografiile de pe retelele sociale sunt un bun exemplu. Fanii nu au putut sa nu remarce acest detaliu in ultima fotografie postata de vedeta, de la piscina.

Oana Roman explica de ce a fost grasa mereu: Nu era pentru ca bagam in mine ca un tanc, ci pentru ca

Oana Roman a fost invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, unde a marturisit ca a fost victima bullying-ului mai bine de 20 ani, care a facut-o sa cada intr-o depresie crunta din cauza careia s-a ingrasat foarte mult.

Ce a inteles PSD dupa amendarea deputatilor care i-au injurat pe politisti. Budai vede un caz de politie politica

Deputatul PSD Marius Budai a declarat marti ca, pana la clarificarea situatiei legate de cei doi deputati care au fost amendati pentru ca ar fi refuzat sa poarte masca de protectie intr-un fast-food, totul pare o dubla masura si a afirmat ca Politia nu a avut aceeasi reactie in cazul chefului lui Orban sau a altor liberali.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )