Libnet.ro
UNICEF

15:30

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CEA MAI POPULARA DIETA din Romania: Cum SLABESTI peste noapte 33 de kilograme! (GALERIE FOTO)

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic. continuă pe B1

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

Cum arata Baile Herculane, cea mai veche statiune din Romania - VIDEO

Baile Herculane, locul izvoarelor datatoare de viata unde capete incoronate cautau tineretea fara batranete, este destinatia de vacantaideala propusade The Guardian.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Cum a aratat cea mai grea iarna din istoria Romaniei - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita.

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani si adaposteste acum o colectie de arta impresionanta

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cum a ajuns Florin Piersic sa aiba una dintre cele mai exotice masini din Romania

Florin Piersic a fostproprietarul al unui Ford Capri Consul 315, intr-o perioada in care masinile de acest gen erau extrem de rare in Romania. Alaturi de masina, Florin Piersic a fost subiectul chiar unui articol de ziar, aparut in Flacara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )