Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alexandra Stan RUPE TACEREA! PRIMELE declaratii ale artistei dupa ce S-A FILMAT GOALA si a facut totul public pe INTERNET (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Alexandra Stan RUPE TACEREA! PRIMELE declaratii ale artistei dupa ce S-A FILMAT GOALA si a facut totul public pe INTERNET (GALERIE FOTO)

Alexandra Stan s-a filmat goala si, spre uimirea fanilor ei, a urcat pe Instagram dovada. continuă pe B1

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

Antonia rupe tacerea dupa ce s-a operat. Ce s-a intamplat cu bustul cantaretei

In seara de 30 ianuarie, Antonia a fost externata din spital, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala. Spitalizarea si interventia a fost tinuta secret opiniei publice inclusiv de familia acestei, in frunte cu Alex Velea. Antonia rupe tacerea dupa ce s-a operat Antonia anunta, atunci, pe retelele de socializare externarea ei si faptul ca .

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

Primele Doamne ale Americii au fost tot timpul admirate de public si s-au aflat in atentia presei de pretutindeni. Va invitam astazi la o retrospectiva a celor mai elegante Prime Doamne din istorie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )