Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, potrivit libertatea. ro. continuă pe B1

Cine nu vrea ca Simona Halep sa fie portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Halep? Nu. Eu as alege pe altcineva!

Anul 2020 vine pentru Simona Halep cu o noua experienta. Sportiva noastra va fi portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu toate ca nu toata lumea este de acord cu aceasta hotarare. Cine nu vrea ca Simona Halep sa fie portdrapel la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020 in 2016, inaintea Jocurilor Olimpice .

Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu. Mesaj dur pentru Taylor Townsend

Simona Halep ar putea fi razbunata de Bianca Andreescu, canadianca prin ale caror vene curge sange de oltean, in optimile US Open, unde va evolua, in aceasta noapte, impotriva lui Taylor Townsend. Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu Simona Halep si Sorana Carstea ar putea fi razbunate de Bianca Andreescu, pentru care urmeaza o a .

Vesti proaste pentru Simona Halep. Pe ce loc a ajuns in clasamentul WTA si cine i-a luat locul

Simona Halep si-a pierdut locul din calsamentul WTA! Din pacate, sportiva a dat un pas inapoi, dupa ce Elina Svitolian s-a calificat in semifinalele Openului American. Svitolina s-a impus, in cursul zilei de marti, dupa un meci de o ora si 40 de minute si a dat-o jos pe Halep de pe locul 4. Cat .

Bianca Andreescu, la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA. Cum arata acum primele locuri

Bianca Andreescu este la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la US Open 2019. Bianca Andreescu, la un pas sa o depaseasca pe Simona Halep in clasamentul WTA Canadianca, prin ale caror vene curge sange de oltean, a inceput Grand Slam-ul .

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Simona Halep revine saptamana viitoare pe teren. Ce jucatoare si-au anuntat prezenta la turneul de la Zengzhou

Primul turneu la care va participa Simona Halep dupa eliminarea de la US Open va fi cel de ka Zengzhou China). competitia din categoria Premier cu premii totale de 1 milion de dolari.

La ce ora se joaca meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend. Bibi ia revansa pentru Simona Halep

Meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, din optimile de finala ale turneului US Open, se joaca vineri dimineata 3 septembrie 2019), de la ora 4:00. Organizatorii pot schimba ora de start in functie de celelalte meciuri ale zilei. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in .

Si eliminata, si amendata. Simona Halep mai primeste o lovitura, dupa plecarea prematura de la US Open (VIDEO)

Dezastru pentru Simona Halep. Campioana a fost amendata cu 3000 de dolari, dupa ce a dat cu racheta de teren la meciul cu Taylor Townsend, pierdut in turul al doilea. La fel au patit si jucatoarele Sorana.

Simona Halep, AMENDATA la US Open: Pentru ce gest a primit o sanctiune de 3.000 de dolari (VIDEO)

Dezastru pentru Simona Halep. Campioana a fost amendata cu 3. 000 de dolari, dupa ce a dat cu racheta de teren la meciul cu Taylor Townsend, pierdut in turul al doilea, informeaza B1 TV. La fel au patit si.

Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan, amendate de organizatorii US Open

Jucatoarele Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan au fost amendate de organizatorii US Open, potrivit jurnalistului Ney York Times Ben Rothenberg, care a publicat un tabel cu sportivii sanctionati pana in prezent la ultimul grand slam al anului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )