Libnet.ro
UNICEF

14:30

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii cu o imagine inedita! Artistul a publicat recent o fotografie care a starnit un val de reactii in mediul online. continuă pe B1

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi, la Wimbledon 2019. Adversara a starnit hohote de ras la conferinta de presa

Simona Halep va juca in sferturi, la Wimblebon, cu Shuai Zhang. Sportiva care concureaza cu romanca a facut o serie de declaratii despre meciul de azi in cadrul unei conferinte de presa care s-a terminat in hohote de ras. Simona Halep joaca in sferturi cu Shuai Zhang Simona Halep va juca in sferturi cu chienezoaica .

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Cati bani poate castiga Simona Halep la Wimbledon. Suma este fabuloasa, daca ajunge in finala

Simona Halep a avut un parcurs exceptional la Wimbledon, iar fiecare victorie obtinuta i-a adus in conturi bani frumosi. Pentru calificarea in sferturile de finala a primit un cec in valoare de 331. 000 de euro, dar daca va reusi sa ajunga in finala si va castiga trofeul suma va creste considerabil. Simona Halep continua aventura .

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )