Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii publicand o imagine in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep. continuă pe B1

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are .

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Halep la Wimbledon

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a.

Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep incepe astazi drumul spre finala mult visata de la Wimbledon 2019, iar adeversara ii va fi Aliaksandra Sasnovich. Urmareste Live Video pe Eurosport! Campioana noastra a fost aproape de ultimul act in anul 2014, cand a pierdut in semifinale in fata Eugeniei Bouchard. Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Simona Halep, .

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe).

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep .

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

ştiri din Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )