Libnet.ro
UNICEF

14:15

CLIPE GRELE pentru Oana Roman! Din pacate, S-A iNTAMPLAT! DEPRESIA A LOVIT CRUNT! Era prea tarziu...

B1 B1,
CLIPE GRELE pentru Oana Roman! Din pacate, S-A iNTAMPLAT! DEPRESIA A LOVIT CRUNT! Era prea tarziu...

Recent, Oana Roman si-a deschis sufletul catre fani si a povestit despre o perioada grea din viata sa - lupta cu depresia din adolescenta. continuă pe B1

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, VESTE PROASTA pentru TOTI ROMANII: Din pacate, este vorba de preturile ...

Odata cu Brexitul, gama de efecte se rasfrange si asupra liantului comunicarii la distanta, anume asupra pachetul Digi RCS RDS, Orange si Vodafone.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

BOMBA BOMBELOR! OANA ROMAN prinsa iN FAPT! A stins lumina si...IMAGINI DEOCHEATE au ajuns pe internet (GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

O jurnalista s-a prefacut ca este insarcinata la aeroport - Din pacate a fost prinsa de autoritati, iar motivul pentru care a ales sa minta a facut-o de rusine

Rebecca Andrews, o jurnalista din Australia, a decis sa pacaleasca angajatii unuiaeroport, declarand ca este insarcinata pentru a nu plati o taxa pentru bagaj.

ZI NEAGRA in Familia Regala: Regina Elisabeta si Printul Charles, intalnire de urgenta. Din pacate, s-a intamplat...

Regina Elisabeta si Printul Charles s-au intalnit de urgenta pentru a gestiona o noua criza in familia regala britanica.

ANUNTUL BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, fiind, in acelasi timp, actor de teatru si televiziune. Iata, insa cateva lucruri pe care nu le stiati despre simpaticul.

VA FI PRAPAD pentru TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA! CARTILE DE MUNCA, INUTILE! TOTI ROMANII trebuie SA AFLE NOILE REGULI

Schimbari mari pentru pensionari! ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti seara, la.

OMV Petrom pune o conditie pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra: Modificarea Legii Offshore Seful companiei: Pentru prima data ma tem ca vom trece de la cand la daca

Exploatarea gazelor din Marea Neagra, in cadrul proiectului Neptun, devine incerta daca nu va fi modificata Legea Offshore, a declarat, joi, Christina Verchere, CEO al OMV Petrom, cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare pe 2019. Aceasta a mai spus ca abrogarea prevederilor din OUG 114 si reintoarcerea la o piata liberalizata au fost binevenite, insa este nevoie si de modificarea Legii Offshore.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )