Libnet.ro
UNICEF

06:15

CUTREMUR la PRO TV! SMILEY, accident neasteptat la VOCEA ROMANIEI! Detalii incendiare

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! SMILEY, accident neasteptat la VOCEA ROMANIEI! Detalii incendiare

Juratii de la Vocea Romaniei s-au luptat pentru cele mai bune voci din cea de-a patra runda de auditii pe nevazute. La finalul unei seri pline de dinamism, inca opt concurenti au reusit sa intoarca. continuă pe B1

Moment tensionat la Vocea Romaniei. Smiley, iritat de un comentariu al Irinei Rimes. Ai reusit ce eu nu am putut in cinci sezoane: sa-l enervez VIDEO

Cea de-a patra editie de auditii Vocea Romaniei a fost marcata de voci impresionante, dar si de o discutie tensionata intre Irina Rimes si Smiley, acesta din urma fiind vizibil iritat de un comentariu al colegei sale din juriu. in schimb, Tudor Chirila a felicitat-o pe artista pentru performanta de a-l enerva pe Smiley.

Povestea unui fake news. PRO TV si Moise Guran, tinta criticilor dupa ce au sustinut ca 4,3 milioane de romani sunt inactivi. Care este adevarul (FOTO)

PRO TV si stirileprotv. ro au devenit tinta criticilor, dupa publicarea unui material cu titlul Romanii care stau degeaba. Din ajutoare sociale si alocatii iau cat ar lua daca ar munci cu ziua. Reportajul vo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )