Libnet.ro
UNICEF

09:30

Din pacate, totul e adevarat: Smiley a tinut ca toata lumea sa afle mai intai de la el... (FOTO)

B1 B1,
 Din pacate, totul e adevarat: Smiley a tinut ca toata lumea sa afle mai intai de la el... (FOTO)

Smiley a publicat recent o fotografie pe retelele de socializare, insotita de un versurile unei melodii de-ale lui. Artistul a scris un mesaj care a lasat loc de interpretari, iar fanii au reactionat. continuă pe B1

Andreea Marin, in lacrimi: Da, din pacate, totul se confirma... A fost atat de sensibil..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate, fostul primar...

Oana Lis a reusit sa socheze pe toata lumea cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! intr-o emisiune TV, sotia fostului primar al Capitalei a recunoscut ca a trecut prin mom.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

Informatii de ULTIMA ORA despre Gabriela Cristea: Din pacate e adevarat...

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit civil in urma cu aproximativ doi ani si au impreuna o fetita. Vedeta a marturisit ca se gandesc sa faca si cununia religioasa. O sa vedem, nu ma.

A iesit la plimbare si a reusit sa lase masca pe toata lumea! Gestul pe care l-a facut Serban Huidu in mijlocul strazii

Criticat de unii, admirat de altii, Serban Huidu este un om cu sentimente profunde. Din cand in cand, celebrul prezentator de televiziune nu ezita sa exprime public ceea ce simte, mai ales cand vine vorba de un.

Gata, suferinta s-a sfarsit... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Oana Lis a confirmat, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste soc zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata Elena Merisoreanu a fost buna prietena cu interpreta Ionela Prodan, care s-a stins din viata in primavara acestui an. Pierderea prietenei sale a afectat-o foarte mult pe Merisoreanu, iar aceasta a.

intreaga planeta e in stare de SOC! Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST: Cea mai valoroasa tenismena din lume, Simona Halep...

Verdict teribil primit de Simona Halep din partea medicilor. Dupa ce a parasit prematur turneele de la Wuhan si Beijing, plangandu-se de dureri puternice la spate, tenismena romana a facut analize medicale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )