Libnet.ro
UNICEF

21:02

LACRIMI SIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: Astazi A MURIT! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

B1 B1,
LACRIMI SIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: Astazi A MURIT! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

Actorul Tudorel Filimon, cunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc, a primit o noua lovitura cumplita. continuă pe B1

Cazul Kovesi, un devastator act de acuzare al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

De fapt, acuzatorii dnei Kovesi spun ca aceasta s-a implicat in extradarea infractorului Popa, desi nu era treaba ei. Chestie care, incidental, contrazice premisa celeilalte acuzatii. Un set de fapte pot fi contrare atributiilor de serviciu sau pot sa nu aiba legatura cu ele, dar nu si una si alta. Dincolo de asta, pot accepta ca dupa parerea procurorilor Florea si Stan este ceva absolut ingrozitor, mizerabil, inacceptabil daca un procuror se ocupa de punerea dupa gratii a unui infractor. Este insa si ilegal, penal chiar?.

NEBUNIE la Pro TV! Probleme cu legea pentru celebrul FIRICEL din Las Fierbinti... Detalii INCENDIARE despre audierea lui la DIICOT!

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe celebrul personaj Firicel din serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a fost audiat, miercuri, in dosarul in care este cercetat penal pentru ca a fost prins drogat si.

Plangere penala pentru Frans Timmermans. Sectia pentru investigarea infractunilor din justitie cere socoteala lui Lazar si prim-vicepresedintelui Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) ca sa dea cu.

TUDOREL TOADER: Pregatim selectarea celor trei candidati pentru procurorul european din partea Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei.

Licitatia pentru reabilitarea Cazinoului din Constanta, posibila in luna mai

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, spune ca licitatia pentru reabilitarea Cazinoului ar putea fi lansata in luna mai a acestui an, pana atunci fiind realizata documentatia de avizare a lucrarilor de interventie si obtinute avizele necesare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )