Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cutremurator! Cine este, de fapt, barbatul care a snopit-o pe DANIELA CRUDU! Vedeta se pregateste de OPERATIA EXTREMA

B1 B1,
Cutremurator! Cine este, de fapt, barbatul care a snopit-o pe DANIELA CRUDU! Vedeta se pregateste de OPERATIA EXTREMA

Detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre iubitul bataus al Danielei Crudu. Agresorul se numeste Seco Dubravko si este originar din Croatia. Transportata pe targa la Spitalul Universitar, vedetei i. continuă pe B1

Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas. I-a fost alaturi timp de 65 de ani

Krik Douglas s-a stins din viata lasand in urma lacrimi. Marele actor a avut o viata plina de entuziasm, insa ce s-a intamplat intre el si femeia cu care a stat o viata intreaga? Fiul lui face dezvaluiri despre viata celebritatii. Cine este femeia cu care s-a iubit Kirk Douglas Krik Douglas s-a stins din .

Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Dupa luni de puscarie, presiuni si audieri, se pare caGheorghe Dinca nu mai rezista la presiunea din penitenciar si, conform unor surse, ar fi cedat psihic, in cele din urma. Acum, conform celor de la Romania TV, una din declaratiile lui Dinca pare a fi cusuta cu ata alba. Cazul Caracal: Cine este, de fapt, .

De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este barbatul caruia nu ii e frica de cel mai puternic om din lume

Vestea care a facut inconjurul lumii a fost ca Melania Trump are un amant. Este sau nu adevarata escapada sotiei liderului de laWashington? Cine este barbatul care nu se teme ca a pus ochii pe sotia pretedintelui Statelo Unite ale Americii? Melania Trump are un amant? Cine este barbatul? Momente extrem de delicate in familia .

Cine este barbatul din Chitila care si-a ucis sotia cu sange rece. Ce au facut cei doi cu putin timp inainte

Crima socanta in Chitila! O tanara mamica a fost injunghiata mortal chiar de cel care i-a jurat credinta in fata Domnului. De ce a recurs barbatul la un asemenea gest si ce au facut cei doi soti inainte de tragedie? Crima Chitila: Un barbat si-a injunghiat sotia cu sange rece Familia unor soti din Chitila .

Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom. Surpriza uriasa la PRO TV

Telekom a plecat de la Romanii au talent in urma complicarilor avute de-a lungul emisiunii. Dupa atata timp, PRO TV are un sponsor surpriza. Care este acela? Din ce cauza a renuntat Telekom din sponsorizarea emisiunilor? Cine este noul sponsor Romanii au Talent, dupa plecarea Telekom Emisiunea Romanii au talent nu va mai fi sponsorizata .

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Eliminare spectaculoasa de la Survivor Romania. Cine este Lino Golden si de ce a plecat acasa

Survivor Romania si-a mai luat adio de la un concurent. Dupa ce Cristina Siscanu a fost prima care a luat avionul catre casa, cel care a urmat-o a fost Lino Golden. Se pare ca eliminarile se fac in masa in echipa Faimosilor. De ce a plecat cunoscutul cantaret acasa? Lino Golden, eliminat de la Survivor .

Cu cine este casatorit Pavel Bartos. Iata cu ce se ocupa sotia vedetei PRO TV

Pavel Bartos se considera atat un sot, cat si un tatic foarte norocos si are o familie foarte frumoasa. Partenera de viata a cunoscutului prezentator al emisiunii Romanii au Talent este insurat din anul 2003 cu Anca, fiind si mama copiilor sai. Totodata, cel care le aduce romanilor zambetul pe buze in timpul editiilor din .

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Florin Calinescu. Tatal lui invarte milioane de euro, el castiga abia cateva sute

O tara intreaga il stie pe Florin Calinescu, dar putini stiu povestea sa de viata si relatia cu familia. Cine este fiul celebrului actor si de ce o duce mult mai prost decat tatal lui pe partea financiara? Tanarul castiga cateva sute, in timp ce vedeta de televiziune se bucura de milioane de euro. Cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )