Libnet.ro
UNICEF

17:00

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

B1 B1,
GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. continuă pe B1

Divortul anului! Adio, LAURENTIU REGHECAMPF! Anamaria Prodan a facut anuntul dupa 11 ani de CASNICIE (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc a fost cutremurat de zvonurile privind un posibil divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil!.

GATA! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! A tinut sa SE AFLE de la ea (GALERIE FOTO)

Silvia Chifiriuc si Petre Roman sunt casatoritide 10 ani! impreuna au un baietel. Silvia a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste.

Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

O femeie de 40 de ani a vorbit pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut in tineretea ei. A fost victima celui mai urat scandal de abuz asupra copiilor. Avea doar 11 ani atunci cana i s-a.

Profesoara acuzata ca a lovit un elev de 11 ani cu telefonul. Cum a fost reangajata femeia concediata initial pentru ca venea la scoala cu ciocanul in poseta

Un elev in varsta de 11 ani, de la Scoala gimnaziala nr. 1 din comuna gorjeana Bengesti Ciocadia, a fost lovit de un cadru didactic cu telefonul in piept.

GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva! IMAGINI BOMBA (GALERIE FOTO)

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )